

DERMACON 2025



53rd National Conference of Indian Association of Dermatologists, Venereologists & Leprologists

Organised by -IADVL, Rajasthan, State Branch, Jaipur

06-09 **February** 2025 Jaipur

Venue -**Jaipur Exhibition** & Convention Centre (JECC)



Dr. U S Agarwal Organising Chairman

Dr. Deepak K Mathur Organising Secretary

Dr. Vijav Paliwal Treasurer

Dr. Dinesh Mathur Chief Scientific Convenor

Dr. Asit Mittal Scientific Chairperson

Dr Lalit Gupta Scientific Secretary

DERMACON 2025 Jaipur, Rajasthan Feb 06th to 09th 2025

THEME.

Tradition meets Technology: The changing Face of **Dermatology**



DERMACON 2025



53rd National Conference of Indian Association of Dermatologists, Venereologists & Leprologists

Organised by -IADVL, Rajasthan, State Branch, Jaipur

06-09 **February** 2025 Jaipur

Venue -**Jaipur Exhibition** & Convention Centre (JECC)



Dr. U S Agarwal Organising Chairman

Dr. Deepak K Mathur Organising Secretary

Dr. Vijav Paliwal Treasurer

Dr. Dinesh Mathur Chief Scientific Convenor

Dr. Asit Mittal Scientific Chairperson **Dr Lalit Gupta** Scientific Secretary

SCIENTIFIC PROGRAMME

Friday – 7th	Hall A	Hall B	Hall C	Hall D	Hall E	Hall F	HALL G	HA IADVI
8 – 9			Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
9AM – 10 AM	Clinical Dermatology	Dermoscopy	Genodermatoses	Diseases of oral Mucosa	NRC Session	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
10:00 – 10:30	IADVL Dr Bl	M Ambady Oration	n by Dr Sanjeev G ı	upta - Illuminating [Dermatosurgery - She	edding Light on Low	-Cost, High-Impact	Innovatio
10:30 – 11:00				Presiden	tial Address			
11:00 – 11:30		Key	note Address – Pro	f. Christos Zoubou	is – "Hidradenitis Sup	purativa : What is n	ew?"	
11:30 – 12:30	Pediatric Dermatology	Contact Dermatitis	Nail Disorders	CTD	EUCERIN Sponsored Session	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
12:30 – 13:00	ACNE Session	Potpourri	HIV Session	ACAD session	HUL Sponsored Session	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
13:00 – 14:00				LU	JNCH			
14:00 – 15:00	Dermatopathology	Psychodermatolo gy	Skin and internal medicine	SIG Aesthetics	REGALIZ Sponsored Session 14.00-14.30	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
				No glasted transact	IJDVL Session (14.30 – 15.30)	Free Paper –	Free Paper –	
15:00 – 16:00	Pigmentary disorders	Pruritus	Mycoses	Neglected tropical disease (NTD)	Kenvue Sponsored Session (15.30-16.00)	Miscellaneous Themes	Miscellaneous Themes	
16:00 – 16: 30	IADVL A. K. Bajaj Oration Dr B S Chandrashekar - From Follicles to Future – Cutting - Edge Medical and Minimally invasive Approaches in Hair Restoration							
16:30 – 17:30	Hair and Scalp disorders	CADR	Oncodermatology	Hidreadenitis Suppuritiva	Eris life Sponsored Session	Free Paper – Miscellaneous Themes till 5.30	Free Paper – Miscellaneous Themes till 5.30	
17:30				IJDVL Editorial Meet	GSK Quiz Pre-lims			

Saturday - 8th	Hall A	Hall B	Hall C	Hall D	Hall E	Hall F	HALL G	HALL H IADVL HALL
8AM – 9.30				IADVL - GSK quiz				
					FADS Session	Free Paper –	Free Paper –	
9:30 – 10:30	ACNE	Psoriasis	Pearls of Wisdom	Urticaria _F	REGALIZ Sponsored Session	Miscellaneous Themes	Miscellaneous Themes	
10:30 – 11:30	Dermatotherapeuti cs	Inpatient Dermatology and Dermatological emergencies	PG Thesis based	SIG Pediatric Dermatology	Potpourri	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
11:30 – 12:00	Thiamidol	Potpourri	— Award Paper	Dermatological Nursing	Kenvue Sponsored	Free Paper – Miscellaneous Themes	Free Paper – Miscellaneous Themes	
12:00 – 12:30	IADVL Systopic Oration by Dr K. Karthikeyan- Adverse effects of Hair dye - The darker side of the black color							
12:30– 13:45				IADV	L Day			
13:45 – 14:30				Lunch	Break			
14:30 – 15:30	Atopic dermatitis	Atopic dermatitis STD and HIV1	Research grant	○ I ∆FI)(-i F	Galderma Sponsored Session 14:00 -14:30	Free Paper – Miscellaneous	Free Paper – Miscellaneous Themes	
14.50 - 15.50	Atopio deimatitis	OTD and The T	Session		Young Dermatology Forum (14.30 – 15.30)	Themes		
			SIG Pigmentary	Medico - legal &	Loreal Sponsored Session – 40 min	Free Paper –	Free Paper –	
15:30 – 16:30	Dermatosurgery	Lights & Lasers	Lights & Lasers Disorder	Quackery	Drreddy Sponsored Session – 20 min	Miscellaneous Themes	Miscellaneous Themes	
16:30 – 17:30	Blistering disorders	Plietoring dipordors Practise View po	View point session	SIG Psoriasis	IPCA Sponsored Session 16.30 – 17.00 pm	Free Paper – Miscellaneous	Free Paper – Miscellaneous Themes	
10.00	2s.omig dioordoro	management	TOTAL POLICE COORDINA	310 1 00110010	YUVA CELL	Themes		

Sunday – 9th	Hall A 3000	HALL B	Hall C 300	Hall D 300	Hall E 300	Hall F 300	HALL G	HALL H IADVL HA
8 – 9:00					Award paper			
9: 00 – 09:30	Psoriasis	Potpourri	Laser & Lights	Infections	Award paper			
9:30 – 10:00		Plenary – Key r	note – Dr Luca Borra d	lori - Bullous pemphigoi	d: practical advances and	d pitfalls in managemen	t	
10:00 – 10:30		Plenary – Key note	Dr Jorge Ocampo C	andiani (Mexico) - Artif	icial intelligence and mac	hine learning in Dermat	ology	
10:30 – 11:30	What is new?	Genital dermatoses (Non STIs)	Geriatric dermatology	SIG Leprosy	Award paper			
11:30 – 12:30	Aesthetic	Cleansers and Moisutrisers	Potpourri	Photography	Award paper (till 13:00 PM)			
13:00 – onwards				Valedictory				

09.00 - 10.30 : CME - Basic science insights into clinical puzzles (HALL - A)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker	Chairperson
	09:00 - 09:20	20 mins	Autoinflammatory disorders - Importance for dermatologists	Dr Brijesh Nair	
Basic science	09:20 - 09:40	20 mins	Cutaneous Mosaicism	Dr Vamsi K Yenamandra	Dr Metta Arun Kumar
insights into clinical puzzles	09:40 - 10:00	20 mins	Gut microbiome in inflammatory skin disorders	Dr Indrashish Podder	Dr Sunanda Mahajan Dr Sudhir Kumar Singh
,	10:00 - 10:20	20 mins	Vaccines in Dermatology - "Enhancing Therapeutic Paradigms and Patient Outcomes"	Dr Rita Vora	
	10:20 - 10:30	10 mins	Q&A		

10.30 - 11.30 : CME - Navigating the diagnostic landscape (HALL - A)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker	Chairperson
	10:30 - 10:45	15 mins	Current Molecular diagnostics and its application in management of skin disorders	Dr P Nirmala Devi	
Novigating the	10:45 - 11:00	15 mins	Modern Imaging in Dermatological disorders	Dr Kushal Babu Gehlot	Dr Tanaa Majumdar
Navigating the diagnostic landscape	11:00 – 11:30	30 mins	Panel discussion : Nuances of dermoscopy in Indian skin type	Moderator - Dr Manas Chatterjee Panelist - Dr Payal Chouhan Dr Samipa Mukherjee Dr Soumil Khare Dr Rashmi Jindal	Dr Tapas Majumdar Dr Nelson Dr Kishor Singh

11.30 - 12.30 : CME - Dermotherapeutics : Time tested medications - Embracing the legacy (HALL - A)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Spironolactone	Dr Nina Madnani	
	11:45 – 12:00	15 mins	Beta blockers	Dr Abir Saraswat	2 2
Dermotherapeutics	12:00 – 12:30	30 mins	Panel discussion: Psychotropic drugs in Dermatology	Moderator - Brig. Rajesh Verma Panelist - Dr Abdul Latheef Dr N Asokan Dr Shrutakirthi D Shenoi Dr Hima Gopinath	Dr M L Gambhir Dr Shashi Sagar Verma Dr Niranjan Guru Nagpur

12.30 - 13.00 : CME - Dermatotherapeutics : Update on safety of newer therapeutics (HALL - A)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker	Chairperson
	12:30 – 12:42	12 mins	Paradoxical reactions to biologics	Dr Vinay Singh	
Dermatotherapeutic s	12:42 – 12:54	12 mins	Critical appraisal on safety of JAK inhibitors in dermatology patients	Dr Jerene Mathews	Dr Veena Dr Srinivasan M Dr Sanjay Kumar Saini
	12:54 - 13:00	06 mins	Q&A		Di Ganjay Ivaniai Gaini

14.00 - 15.00 : CME - **Dermatology Rheumatology Interface** (HALL - A)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:00 – 14:15	15 mins	Interpretation of serological tests in Dermatolorheumatology	Dr Archana Singal	
	14:15 - 14:30	15 mins	Newer therapies in LE	Dr Biju Vasudevan	
Dermatology Rheumatology Interface	14:30 – 15:00	30 mins	A Case based Panel discussion: Management of Dermatomyositis	Moderator - Dr Deepika Pandhi Panelists - Dr Bhabani Singh Dr Meghana Phiske Dr Sudip Ghosh Dr Namrata Chhabra Dr Sujay Khandpur	Dr Sunil Vartak Dr Ramesh Bansal Dr Eeshaan Ranjan

15.00 - 16.00 : CME - **What is new?** (HALL - A)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker	Chairperson	
	15:00 – 15:20	20 mins	Newer Dermatologic Entities	Dr Siddharth Mani		
What is new?	15:20 – 15:35	15 mins	CAART Cells in Dermatology	Dr Vishal Gupta	Dr Pradip Laha Dr DVS Pratap	
	15:35 – 15:55	20 mins	IL36 inhibitors for inflammatory Dermatoses—looking beyond GPP	Dr Murlidhar Rajagopalan	Dr Pratap Chandra Rath	
	15:55 – 16:00	05 mins	Q&A			

16.00 - 17.30 : CME — Revolutionizing Dermatology with Al: Innovations, Applications, and Future Directions (Session Planner : Dr Somesh Gupta) - (HALL - A)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:00 – 16:10	10 mins	Introduction to AI and it's applications in Dermatology	Dr Somesh Gupta	
	16:10 – 16:20	10 mins	Application of Large language models and Skin GPT in Dermatology	Dr Mansak Shishak	Dr Lakshmi Penmetcha
	16:20 – 16:30 10 mins	10 mins	Skin decoded: Digital biomarkers in Dermatology	Dr Monisha Madhumita	
	16:30 – 16:40	16:40 10 mins	Al in sexual health	Dr Nikhil Mehta	
Revolutionizing Dermatology with Al	16:40 - 16:50	10 mins	Clinical research using AI to make life easier	Dr Feroze Kaliyadan	Dr Ajay Kedia Dr SR Shukla
Dermatology with Al	16:50 – 17:30	40 mins	Panel discussion: Al and Dermatology: Opportunities, Challenges, and Ethical Considerations	Moderator: Dr Somesh Gupta Panelists: Dr Shital Poojary Dr Shishira R Jartarkar Dr Abhishek De Dr Hitaishi Lt col Sivasankari M	DI GIV GIIGANG

17.30 - : IDOJ Editorial Board Meeting

09.00 - 12.00 : Workshop – **Dermatosurgery** (HALL - B)

Course Director: Dr Somesh Gupta

Sess	sion	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
		09:00 - 09:10	10 mins	Introduction to Dermatosurgery including instruments	Dr Neha Taneja
		09:11 – 09:20	10 mins	Surgical Anatomy including Danger Zones	Dr Harish Prasad
		09:21 – 09:35	15 mins	Pre and Post Operative Assessment and Anaesthesia in Dermatosurgery : including Nerve Blocks	Dr Rhea Ahuja
		09:36 - 09:50	15 mins	Suture materials and Suturing Techniques	Dr Nandita Patel
		09:51 – 10:05	15 mins	Emergencies in Dermatosurgery and prevention and management of surgical site infection	Dr Madura C
Work	shop	10:06 - 10:20	15 mins	Mole Removal techniques	Dr Preethi Nayak
		10:21 – 10:35	15 mins	Techniques in Radiofrequency Surgery	Dr Bipin Deshpande
Dermato	surgery	10:36 – 10:50	15 mins	Techniques in Cryosurgery	Dr Ashique KT
		10:51 – 11:05	15 mins	Multimodality Treatment for scars	Dr Yogesh Bhindardia
		11:06 – 11:20	15 mins	Mastering Surgeon's Knot	Dr Uzzaif Mansuri
		11:21 – 11:35	15 mins	Procedures for Keloid	Dr Kinnera B
		11:36 – 11:50	15 mins	Reconstructive Surgery for Skin Cancers	Dr Biju Vasudevan
		11:51 – 12:00	10 mins	Q&A and way forward	Moderator: Dr Somesh Gupta

12.00 - 15.00 : Workshop – **Liposuction and Fat grafting** (HALL - B)

Course Director: Dr Nilesh Goval

	Course Britation By Miles in Coyal							
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists				
	12:00 – 12:20	20 mins	Introduction to Lipobody Sculpting	Dr Nilesh Goyal				
	12:21 – 12:35	15 mins	Power Assisted Liposuction	Dr Venkataram Mysore				
	12:36 – 12:50	15 mins	Ultrasound Assisted Liposuction	Dr Jai Kumar Pillai				
	12:51 – 13:05	15 mins	Complications of lipo suction	Dr Iaonnis Peros				
	13:06 – 13:20	15 mins	Gynecomastia: Reduction by liposuction	Dr Khushboo Modasia				
Workshop	13:21 – 13:35	15 mins	Fat grafting: micro fat and SVF	Dr Nitin Jain				
Liposuction and Fat Grafting	13:36 – 13:50	15 mins	Fat grafting : my technique	Dr Nikhil Singh				
Graiting	13:51 – 14:05	15 mins	Fat grafting: unusual indications	ТВА				
	14:06 – 14:20	15 mins	Breast and buttock augmentation	Dr Fatma al Shehri				
	14:21 – 14:35	15 mins	Fat grafting: my technique	ТВА				
	14:36 – 14:50	15 mins	MAFT	Dr Dilip Hemnani				
	14:51 – 15:00	10 mins	Panel discussion: Difficult case-based discussion, cases from audience	Moderator: Dr Nilesh Goyal Panelists: All Speakers				

15.00 - 18.00 : Workshop – Surgery in Special Areas (HALL - B)

Course Director: Dr Madura C

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	15:00 – 15:15	15 mins	Biopsy in special areas (Nail , mucosa etc.)	Dr Nitin barde
	15:16 – 15:30	15 mins	Surgery for eye lids (Xanthelasma , Blepharoplasty etc)	Dr Madura C
	15:31 – 15:45	15 mins	Ear Lobe Repair	Dr Savitha AS
	15:46 – 16:00	15 mins	Circumcision	Dr Anand Lamoria
	16:01 – 16:15	15 mins	Nail avulsion techniques	Dr Harsh Tahiliani
Workshop Surgery in Special	16:16 – 16:30	15 mins	Management of nail tumours	Dr Sushil Tahiliani
Areas	16:31 – 16:40	10 mins	New techniques in MC treatment	Dr Chinmay Yadav
	16:41 – 16:50	10 min	Cyst excision by minimal invasive technique	Dr Rahul Singrodia
	16:51 – 17:05	15 mins	Facial Scar management	Dr Suman Patra
	17:06 – 17:20	15 min	Ear Lobe Keloid	Dr Prachi Agarwal
	17:21 – 18:00	40 min	Panel discussion	Moderator – Dr Madura c Panleists - All speaker

09.00 - 12.00 : Workshop – **Hair Transplant** (HALL - C)

	Course Director: Dr Syed Mubashir							
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists				
	09:00 – 09:12	12 mins	Artistic Hair line designing and scalp Anaesthesia	Dr Naveen Thomas				
	09:13 – 09:24	12 mins	Strip and Follicular unit extraction a overview from a surgeons point of view	Dr Kumaresan				
	09:25 - 09:36	12 mins	Implantation techniques andslit making	Dr Itisha Mathur				
	09:37 - 09:46	10 mins	Graft extractionand Graft Placement	Dr Neha Taneja				
	09:47 - 09:58	12 mins	Temple designing Combination of both art and science	Dr kavish Chauhan				
Workshop	09:59 – 10:14	15 mins	Crown hair transplant !!Nolonger a black hole	Dr Amit kerure				
	10:15 – 10:26	12 mins	Beard and Eyebrow transplantation	Dr Ummer Yaseen				
Hair Transplant	10:27 – 10:38	12 mins	Body Hair transplantation !!A challenge in limited donor scenarios	Dr Aman Dua				
	10:39 - 10:50	10 mins	Complications in Hair transplant and their management	Dr Syed Mubashir				
	10:51 - 11:05	15 mins	Robotics and Automation in hair transplantation; Reducing learning curve and enhancing operative skills	Dr kuldeep Saxena				
	11:06 – 11:18	12 mins	Automation in hair transplantation; Reducing learning curve and enhancing operative skills	Dr Venkataram Mysore				
	11:18 – 11:30	12 mins	Newer modalities and Emerging trends in Hairtransplant	Dr Sayyad Ajara				
	11:31 – 12:00	30 mins	Panel and Case - based discussion	Moderator - Dr Syed Mubashir Panelists - All the speakers				

12.00 - 15.00 : Workshop – **Vitiligo** (HALL - C)
Course Director: Dr Munish Paul

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	12:00 – 12:10	10 mins	Introduction to the Course	Dr Munish Paul
	12:11 – 12:25	15 mins	Case selection, stability, overview	Dr Ravi Shanker Dwivedi
	12:26 – 12:40	15 mins	Punch Grafting	Dr Nupur Goyal
	12:41 – 12:55	15 mins	Jodhpur Technique	Dr Dilip Kachhawa
	12:56 – 13:10	15 mins	Cellular Grafting : Melanocyte Cell Transfer Basic steps of cell separation & pellet formation	Dr Deepti Ghia
Workshop	13:11 – 13:25	15 mins	Depigmentation in Extensive vitiligo	Dr Munish Paul
Vitiligo	13:26 – 13:40	15 mins	Ultra thin Split thickness - Skin Grafting	Dr Rayudu Thrimurthulu
	13:41 – 13:55	15 mins	Melanocyte culture technique for vitiligo surgery including autologous 3D melanocyte bioprinting	Dr Debdeep Mitra
	13:56 – 14:10	15 mins	Modification of NCES using Tattooing Pen	Dr Davinder Parsad
	14:11 – 14:25	15 mins	Vitiligo surgery at difficult sites	Dr Niti Khunger
	14:26 – 14:40	15 mins	Suction blistering technique	Dr Shyamanta Barua
	14:41 – 15:00	20 mins	Panel discussion	

15.00 - 18.00 : Workshop – **Acne Scar and Keloid** (HALL - C)

Course Director: Dr Anurag Tiwari

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	15:00 – 15:15	15 mins	Introduction to Acne scars	Dr Hitaishi Mehta
	15:16 – 15:30	15 mins	Various surgical techniques for different acne scars	Dr Suman Patra
	15:31 – 15:45	15 mins	MNRF for Acne Scars	Dr Anuj pall
	15:46 – 16:00	15 mins	Scar treatment best by Tylor's liberator tumescent subcision and Fat transfer!! A novel therapy	Dr Nitin jain
Workshop Acne Scar and Keloid	16:01 – 16:15	15 mins	Combination therapies for Acne scars	Dr T Salim
Actic Coar and Reloid	16:16 – 16:30	15 mins	Injectables for Acne scar	Dr Piyush Borkhatariya
	16:31 – 16:50	20 mins	Pathophysiology of Keloids and how to prevent Keloid formation	Dr Neha Taneja
	16:51 – 17:10	20 mins	Intralesional injections and laser/ EBD assisted drug delivery for keloid	Dr Somesh Gupta
	17:11 – 17:30	20 mins	Combination technique and flaps for keloid	Dr Saurab singh
	17:31 – 18:00	30 mins	Panel discussion -Moderator	Dr Anurag Tiwari

09.00 - 12.00 : Workshop - Botox : Basic & Advanced (HALL - D)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
	09:00 - 09:25	25 mins	From consultation to injection table with the right toxin & dilution	Dr Urmila Nischal
	09:25 - 09:45	15 mins	Facial Sculpting - Crafting the ideal look through contouring techniques	Dr K C Nischal
	09:45 - 10:00	15 mins	Forehead & Glabellar Injections - Smooth Contours	Dr Aneesh
	10:00 – 10:13	13 mins	Periorbital Perfection - Refining with precision	Dr Madhavi Reddy
Workshop	10:13 – 10:28	15 mins	Refining Neck Contours - Harnessing Bot.toxin for youthful profiles	Dr Maya Vedamurthy
Botox : Basic & Advanced	10:28 – 10:43	15 mins	Microbotox - Nanosmoth Rejuvenation	Dr Sridevi Raichur
	10:43 – 11:00	17 mins	Botulinum Toxin for Dysesthesias	Dr Debdeep Mitra
	11:00 – 11:14	14 mins	Navigating Risks: Potential complications of toxin treatments	Dr Anshul Jain
	11:14 – 11:24	10 mins	Toxins In AGA	Dr Nazia Nousheen Siddiqua
	11:24 – 12:00	36 mins	Panel discussion	Moderator – Air Cmdre Dr Sandeep Arora

12.00 - 15.00 : Workshop - **Lasers & Light** (HALL - D)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	12:00 – 12:20	20 mins	Single wavelenth v/s Multiwavelength - Cutting edge Hair Removal	Dr Rajetha Damisetty
	12:20 – 12:33	13 mins	Pigmentary lasers- Fractional PICO	Dr Rajendran S
	12:33 – 12:45	12 mins	Nano Vs Pico laser	Dr Sunaina Hameed
	12:45 – 12:57	12 mins	Laser toning vs Chemical Peels	Dr Asra Khumoshi
Workshop	Workshop 12:57 – 13:10 13 mins		Fractional ablative lasers	Dr Sricharith shetty
	13:10 – 13:23	13 mins	Lasers for active Acne	Dr Dipak Kulkarni
Lasers & Light	13:23 – 13:36	13 mins	Lasers for Keloids	Dr Salim
	13:36 – 13:52	16 mins	Vascular lasers- my experience	Dr Selvam
	13:52 - 14:05	13 mins	Lasers in Pediatric age group	Dr Sanjeev Aurangbadkar
	14:05 - 14:20	15 mins	Tips and tricks of tattoo removal	Dr Shashi Kumar
	14:20 – 14:35	15 mins	Laser Safety Essentials- Preventing Complications	Dr David Pudukadan
	14:35 – 15:00	25 mins	Panel discussion	Moderator – Dr Anil Ganjoo

15.00 - 18.00 : Workshop - Office procedures (HALL - D)

Session	sion Time Duration Topic		Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	15:00 – 15:15	15 mins	Medifacials : Elevate Skincare routine to the next level	Dr Vindhya Pai
	15:15 – 15:28	13 mins	Chemical Peels - An update	Dr Rajesh Kumar
	15:28 – 15:43	15 mins	Clearing the path: Chemical Peels as a solution in Acne & Acne scars	Dr Meenaz Khoja
Workshop	15:43 - 16:00 16:00 - 16:20	17 mins	Effortless elegance: Thread Lifts	Dr Ismail Shaikh
Office Procedures in		20 mins	Chill your way to recovery: Transforming treatments with Cryotherapy	Dr Sushil Sawant
Aesthetic Dermatology (Chemical Peels,	16:20 – 16:35	15 mins	Injection Lipolysis : Breakthrough in targeted fat reduction	Dr Gitika Patni
Radiofrequency, Thread lift,	16:35 – 16:50	15 mins	Restore the crown:Reclaiming confidence with effective Hair Restoration treatments	Dr Chaithra Shenoy
Cryosurgery)	16:50 – 17:05	15 mins	Microneedling: Enhancing skin treatments with precision & efficacy	Dr Geeta Patel
	17:05 – 17:15	10 mins	Innovative office procedures	Dr Atul Kathed
	17:15 – 17:35	20 mins	Mastering counselling & strategies to rule your practice with confidence	Dr Neeraj Pandey
	17:35 – 18:00	25 mins	Panel discussion	Moderator – Dr B S Chandrashekar

09.00 - 12.00 : Workshop - **Energy based devices** (HALL - E)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
	09:00 - 09:13	13 mins	HIFU- Tight & Bright	Dr Kamlesh Bhagat
	09:13 - 09:27	14 mins	Shape & Define - HIFU targeted body perfections	Dr Narmada Matung
	09:27 - 09:41	14 mins	Wosyet Vital Technique of Microneedling Radiofrequency- Scars & Beyond	Dr Anuj Pall
	09:41 - 09:55	14 mins	Beyond traditional Microneedling RF, newer advances	Dr Minal Patwardhan Andrade
Workshop	09:55 - 10:06	10 mins	Non ablative RF For face	Dr Atula Gupta
Energy based devices (RF Contouring, RF	10:06 - 10:17	10 mins	LLLT-Photo biomodulation	Dr Avinash Agarwal
Body Shaping, MNRF,	10:17 - 10:30	13 mins	Cryolipolysis	Dr Padmavathi Suvapaneni
Cryo lipolysis)	10:30 - 10:45	15 mins	Tixel- the new kid on the block	Dr Avitus John
	10:45 - 11:00	15 mins	Radiant Revival- Plasma Penfection for Indian Complexions	Dr Shivani Mane
	11:00 - 11:14	15 mins	Advance Arsenal for Acne Scar Victory: The Power of Combination Therapy	Dr Sunil Kothiwala
	11:15 – 11:30	15 mins	Functional muscle stimulation- EMS	Dr Shehnaz Arsiwala
	11:30 – 12:00	30 mins	Panel discussion	Moderator – Dr Gulhima Arora

12.00 - 15.00 : Workshop - **Dermal fillers- Basic & Advanced** (HALL - E)

Se	Session Time		Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
		12:00 – 12:25	20 mins	Mastering Facial assessment : The key to natural looking fillers	Dr Ishad Agarwal
		12:25 – 12:43	13 mins	Refining the craft: Expert Injectable techniques & preparation based on cutting edge anatomy	Dr Syed Nazim
		12:43 – 12:57	12 mins	Myomodulation	Dr Rajat Kandhari
10/00	ulvala a u			Achieving Stunning transformation;	
VVOI	rkshop	12:57 – 13:10	13 mins	Treating a Tired face	Dr Kalpana Sarangi
Dermal fill	lers- Basic &	13:10 – 13:25	13 mins	2. Treating a Saggy face	Dr Farida Modi
Adv	/anced	13:25 – 13:40	13 mins	3. Treating an Aging face	Dr Rasya Dixit
		13:40 – 13:55	16 mins	4. Creating a Wow face	Dr Amit Luthra
		13:55 – 14:10	13 mins	Body Fillers: Sculpt & Enhance the Silhouette	Dr Sarkar Mahbub Shamin
		14:10 - 14:25	15 mins	Understanding the risks & navigating through complications of fillers	Dr Monica Bambroo
		14:25 – 15:00	15 mins	Panel discussion	Moderator – Dr Malvika Kohli

15.00 - 18.00 : Workshop - PRP & Regenerative Medicine (HALL - E)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	15:00 – 15:15	15 mins	Characterization of Different Platlet Rich Plasma	Dr Karthik Raja
	15:15 – 15:30	15 mins	Biofillers future & opportunity	Dr Shuken Dashore
	15:30 – 15:43	13 mins	Growth factor Concentrate myth & facts	Dr Kavya Nayak
	15:43 – 15:57	14 mins	Unlock the real Science & Potentilal of Exosomes	Dr Jenny Mathew
Workshop	15:57 – 16:11	14 mins	Plasma Rich Fibrin in Aesthetic Dermatology	Dr Gillian Roga
PRP & Regenerative	16:11 – 16:25	14 mins	Autologous Conditioned Plasma in Trichology	Dr Govind Mittal
Medicine	16:25 – 16:42	17 mins	Stromal Vascular fraction in AGA	Dr Madura
	16:42 – 16:56	14 mins	Newer injectable appraoch to treat in AGA	Dr Kinnera Boina
	16:56 – 17:12	16 mins	Use of autologous follicular cell suspension	Dr Nitin Jain
	17:12 – 17:25	13 mins	Regenerative Science in Wound healing	Dr Harsha Siddappa
	17:25 – 18:00	35 mins	Panel discussion	Moderator – Dr Pradeep Kumari

09.00 - 10.00 : Clinical Dermatology

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:00 - 09:20	20 mins	'6D' dissecting 'Rootz' of clinical dermatology	Dr Arun Inamadar	
Clinical Dermatology	09:20 - 09:40	20 mins	10 Commandments of Ethical Dermatological practices	Dr Atul Kochhar	Dr Sambit Nath Bhattacharya Dr Dilip Shah Dr PK Saraswat
Dermatology	09:40 - 09:55	15 mins	Art and science of pattern formation in Skin	Dr Asok Gangopadhyay	
	09:55 – 10:00	05 mins	Q&A		

10.00 – 10.30 : IADVL Dr BM Ambady Oration by Dr Sanjeev Gupta - Illuminating Dermatosurgery—
Shedding light on Low-Cost, High-Impact Innovations
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
Chairpersons – Dr Rajeev Sharma, Dr Bhumesh K Katakam

10.30 - 11.00 : Presidential Address

11.00 – 11.25 : Key note Address – Prof. Christos Zouboulis – "Hidradenitis Suppurativa : What is new?" Chairpersons – Dr Shyam Verma, Dr Kaushal Verma, Dr Deepak Mathur

11.30 - 12.30 : Paediatric Dermatology

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Infantile hemangioma : Current treatment paradigms	Dr Rajib Malakar	
Dadiatria	11:45 – 12:00	15 mins	Paediatric Morphea	Dr Carmen Maria Salavastru	Dr Devesh Mishra
Pediatric Dermatology	12:00 – 12:30	30 mins	Panel discussion - Therapeutic Dilemmas in Neonatal and Paediatric dermatology	Moderator Dr Dinesh Kumar Devraj Panelists – Dr Manish Shah Dr Abhijit Saha Dr Manjyot Gautam Dr Kalimi Venkata Udhayini	Dr Sacchindanand Aradhya Dr Aparna Palit

12.30 - 13.10 : ACNE Session

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
ACNE	12.30 - 12.55	25 mins	Topical Retinoids in Acne – An ongoing evolution	Dr Jery Tan	Dr P.K. Roy
AGNE	12.55 - 13.10	15 mins	Consensus-based Experts Recommendations for Management options for Indian patients with Acne vulgaris	Dr Sanjay Rathi	Dr Suresh Talwar Dr Suresh Joshipura

14.00 - 15.00 : Dermatopathology

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:00 – 14:20	20 mins	How to get most out of your hair biopsy	Dr Uday Khopkar	
Dermatopathology	14:20 – 15:00	40 mins	Panel discussion – Histopathology rules the roost	Moderator - Dr Sasikiran Attili Panelists - Dr Geeti Khullar Dr Chirag Desai Dr Nand Kumar G Dr Uday khopkar Dr Shubra Dhar	Dr Raghvendra Rao Dr Sourabh Singh Dr Meghana Phiske

15.00 - 16.00 : Pigmentary disorders

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:00 – 15:20	20 mins	Changing paradigm of vitiligo treatment	Dr Davinder Prasad	
	15:20 – 15:30	10 mins	Permanent depigmentation of residual patch of extensive vitiligo: When and How?	Dr Manas Puhan	
Pigmentary disorders	15:30 – 16:00	30 mins	Panel discussion – Managing facial hyperpigmentation : Challenges in daily practise- a case based discussion	Moderator – Dr Anurag Tiwari Panelists – Dr Mala Bhalla Dr Manisha Nijhawan Dr Sudha Vani Dr M S Srinivasan Dr Rinky Kapoor	Dr Prasoon Kumar Roy Dr Thankappan Dr Deepa Bhat

16.00 - 16.30: IADVL Dr A. K. Bajaj Oration by Dr B S Chandrashekar - From Follicles to Future - Cutting-Edge Medical and Minimally invasive Approaches in Hair Restoration (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Vinay Singh , Dr Kavitha SB

16.30 - 17.30 : Hair and Scalp disorders

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Role of dermoscopy in diagnosis and differential diagnosis of scalp psoriasis and seborrheic dermatitis	Dr Rachita Dhurat	
	16:45 – 17:00	15 mins	Frequently asked questions in hair loss	Dr Anil Abraham	
Hair and Scalp disorders	17:00 – 17:30	30 mins	Panel discussion – Managing female pattern hair loss in clinic	Moderator – Dr Aseem Sharma Panelists – Dr Tarang Goyal Dr Siddhi chikhalkar Dr Thrimurthulu Rayudu Dr Narendra Patwardhan Dr Anil Ganjoo	Dr Mahesh Kumar C Dr Amit Bhat Dr RP Singh

09.00 - 10.00 : **Dermoscopy**

Session	Time	Duration	Торіс	Chairperson
			Dermoscopy (learning from easy and difficult cases in dermoscopy)	
	09:00 - 09:10	10 mins	Dr Krati Dewan	
	09:10 - 09:20	10 mins	Dr Shreya Deoghare	
	09:20 - 09:30	10 mins	Dr Yasmeen Bhat	Dr Nidhi Kamra
Dermoscopy	09:30 - 09:40	10 mins	Dr Vinay Keshavmurthy	Dr Manvitha Poluri Dr Varsha Jain
	09:40 - 09:50	10 mins	Dr Manas Chatterjee	
	09:50 - 10:00	10 mins	Q&A	

11.30 - 12.30 : **Contact Dermatitis**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Role of T cells and biomarkers in pathogenesis of irritant and allergic contact dermatitis	Dr Thomas Rustemeyer (Virtual Lecture)	
Contact Dermatitis	11:45 – 12:00	15 mins	Newer Agents in the treatment of Contact Dermatitis	Dr Kaushal Verma	Dr Kaushal Verma Dr Vk Sharma
	12:00 – 12:30	30 mins	Panel discussion – Case based panel discussion	Moderator- Dr DM Thappa Panelists – Dr Sanjay Ghosh Dr GK Verma Dr Deepika Pandhi Dr PK Srivastav Dr Shagufta Rather Dr Vijyalaxmi Sahu	Dr Manoj Kumar Ram

12.30 - 13.00 : **Potpourri**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	12:30 – 12:45	15 mins	Physician well being-Art of work life balance	Dr Kanika Khandelwal	Dr Uma Dubhash
Potpourri	12:45 – 13:00	15 mins	Mentorship-virtual mentorship and international leadership	Dr Rashmi Sarkar	Dr RK Halder

14.00 - 15.00 : Psychodermatology

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:00 – 14:15	15 mins	Psychocutaneous disorders - A dermatologist's perspective	Dr Koushik Lahiri	
	14:15 – 14:30	15 mins	How to address dysmorphophobia in an aesthetic clinic?	Dr Pratik Gahalaut	
Psychodermatolog y	14:30 – 15:00	30 mins	Panel discussion – Management of common Psychodermatological disorders	Moderator – Dr Anupam Das Panelists – Dr V K Sharma Dr Avina Jain Dr Abdul Latheef Dr Shrutakirthi D Shenoi	Dr Khalil Ahmed Dr Ram Malkani Brig. Rajesh Verma

15.00 - 16.00 : Pruritus

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:00 – 15:20	20 mins	Paraneoplastic itch	Dr Jacek Szepietowski	
Pruritus	15:20 – 16:00	40 mins	Panel discussion – Itch in clinic	Moderator – Dr Asit Mittal Panelists – Dr Jacek Szepietowski Dr Praveen Kumar S Dr Najeeba Riyaz Dr kapil Vyas Dr Deepti Chigullapalli Dr Vikas Shankar	Dr Mukesh Giridhar Dr Vijay Aswani Dr Sanjeev Vaishampayan

16.30 - 17.30 : Cutaneous adverse drug reactions (CADR)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Targeted therapies: Are they entirely safe?	Dr Lalit K Gupta	
Cutaneous adverse drug reactions (CADR)	16:45 – 17:25	40 mins	Panel discussion – ADRs to targeted agents and biologics: Case based discussion	Moderator - Dr Sushil Pande Panelists - Dr Roni Dodiuk – Gad Dr Nidhi Shah Dr Anubhav Garg Dr Lalit Gupta Dr Rajesh Kumar	Dr Ranjan Rawal Dr Chetan patel Dr KG Singh
	17:25 – 17:30	05 mins	Q&A		

08.00 - 09.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS008	08:00 - 08.05	A split face study to compare the efficacy of platelet rich plasma combined with micro needling versus micro needling alone for treatment of acne scars.	Dr Jeyashree D	
ABS012	08:05 - 08:10	A comparative study of intralesional steroid with triple combination therapy for the treatment of keloids	Dr G suma Latha	
ABS016	08:10 - 08:15	Evaluation of Safety & efficacy of combination of monochromatic excimer light and topical calcipotriol in patients of chronic hand eczema	Dr Tanvi Mohit Patil	
ABS017	08:15 - 08:20	A blueberry conundrum: Unveiling the diagnosis in a rare clinical phenomenon	Dr Gemma Hanna Paul	
ABS020	08:20 - 08:25	Serum Interleukin-19 levels In Acne Vulgaris and It Correlation With The Disease Severity	Dr M.K. Mrunalini Rayi	
ABS023	08:25 - 08:30	Clinical, dermoscopic and histopathological study of patchy pigmentation of lower legs	Dr Devinder Mohan Thappa	
ABS031	08:30 - 08:35	A comparative study evaluating the efficacy and net benefit of topical tofacitinib versus topical betamethasone valerate in treatment of alopecia areata in a tertiary care hospital of eastern India	Dr Ananya Kundu	
ABS035	08:35 - 08:40	The study of levels of serum uric acid and metabolic risk factors in patients of psoriasis	Dr Parthvi Patel	
ABS040	08:40 - 08:45	Combined microneedling with topical vitamin D3 or bimatoprost versus microneedling alone in the treatment of alopecia areata: A comparative randomized trial	Dr Uroosa Firdaus	
ABS051	08:45 - 08:50	Correlation of Hematological Markers in Psoriasis with the Severity of the Disease	Dr Vishnavi Pran Kanath	
ABS055	08:50 - 08:55	The prevalence of dry eye in patients with psoriasis attending a tertiary care hospital in Western Maharashtra.	Dr Kiran Dange	

09.00 - 10.00 : **Genodermatoses**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:00 – 09:15	15 mins	Molecular biology of Ichthyosis	Dr G Sethuraman	
Genodermatoses	09:15 - 09:30	15 mins	Ectodermal dysplasia	Dr Malathi M	Dr Nayan Patel Dr Kaushik Shome Dr G Sethuraman
	09:15 – 09:55	40 mins	Panel discussion – Genodermatoses	Moderator – G Sethuraman Panelists – Dr Neetu Bhari Dr Saurabh Singh Dr Malathi M Dr Dharshini S Dr Rahul Mahajan Dr Vamsi K Yenamandra	

11.30 - 12.30 : Nail Disorders

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Nail Disorders	11:30 – 11:45	15 mins	Pediatric nail disorders	Dr Gopal Rajput	Dr Vishal Ameen B Dr Chandan Dr Madhurendra Kumar Sinha
	11:45 – 12:25	40 mins	Panel discussion – Interesting cases from nail clinic	Moderator – Dr Sushil Tahilyani Panelists - Dr B.B Mahajan Dr Deepak Jakhar Dr A K lahiry Dr Vikas Pathania Dr Shikha Bansal	
	12:25 – 12:30	05 mins	Q&A		

12.30 - 13.00 : Hiv Session

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Hiv Session	12:30 – 12:45	15 mins	HIV Dermatology 2025 - instructive cases from the clinic	Dr Christopher Bunker	Dr Bhushan Kumar Dr Rakesh Bharti Dr M K Singhi
	12:45 – 13:00	15 mins	Current concept in the management of HIV infection	Dr Janak Maniar	

14.00 - 15.00 : Skinternal medicine

	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:00 – 14:15	15 mins	Cutaneous manifestation of hepatitis – C	Dr Lakshmi chandershekhar		
	Skinternal medicine	14:15 – 14:55	40 mins	Panel Discussion – Paraneoplastic Dermatoses – Case based discussion	Moderator – Dr Neetu Bhari Panelists- Dr K lekshmi Priya Dr S Raghunath Dr Arun Achar Col. Vinay Gera Dr Gaurish Laad	Dr Rashmikant Shah Dr RP Gupta Dr Sudhansu Kumar
		14:55 – 15:00	05 mins	Q&A		

15.00 - 16.00 : **Mycoses**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:00 – 15:15	15 mins	An Update on subcutaneous mycoses	Dr Ramesh Bhat	
Mycoses	15:15 – 15:30 15 mins Blooms taxonomy of higher thinking skills for the management of challenging cases of dermatophytosis	Dr C S Sirka	Dr Abraham C Peter		
Mycoses	15:30 – 16:00	30 mins	Panel discussion - Recalcitrant Dermatophytosis, where do we stand today?	Moderator – Dr Shyam Verma Panelist – Dr Ananta Khurana Dr Shitij Goel Dr Madhu R Dr Animesh Biswas Dr Nayan Patel	Dr Sudhanshu Singh Dr Sashikant Choudhary

16.30 - 17.30 : **Oncodermatology**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Oncodermatology	16:30 – 16:45	15 mins	Mohs micrographic Surgery : An Indian experience	Dr Kusumika Kanak	
	16:45 – 17:05	20 mins	Mycosis Fungoides : A Spectrum of clinical faces	Dr Vidya Kharkar	Dr Nandkishor T Dr SURAJ BALI Dr Trilok Raj Tejasvi
	17:05 – 17:25	20 mins	T cell lymphomas other than MF	Dr Sujay Khandpur	
	17:25 – 17:30	05 mins	Q&A		

08.00 - 09.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

		THE REPORT OF THE PARTY OF THE	
ABS No	Time	Topic	Speaker
Abs060	08:00 - 08.05	Detection of ige autoantibodies deposition in the basement membrane zone and lesional inflammatory cell infiltrate with disease activity in bullous pemphigoid	Dr Kanimozhi Krishnamoorthy
Abs061	08:05 - 08:10	Magnetic resonance imaging and nerve conduction study: complementary techniques in diagnosis of brachial plexopathy in hansenâ disease.	Dr Nimisha Kabra
Abs063	08:10 - 08:15	Dermoscopy in the diagnosis of pigmented purpuric dermatosis	Dr Vunnava Sri Koulini
Abs065	08:15 - 08:20	Clinical spectrum and outcomes of paediatric autoimmune blistering diseases: insights from a tertiary care centre	Dr Reva Batra
Abs067	08:20 - 08:25	Clinicoepidemiological,immunopathological study of autoimmune blistering diseases-a cross sectional investigatory study over 4 years	Dr Thota Pravallika
Abs068	08:25 - 08:30	A randomised study to evaluate the efficacy of oral tofacitinib vs oral methotrexate in prurigo nodularis	Dr Adapa Pallavi Sai
Abs069	08:30 - 08:35	Efficacy of intralesional steroid vs platelet rich plasma vs oral tofacitinib in moderate to severe alopecia areata.	Dr Jagruti Gunda
Abs071	08:35 - 08:40	Comparative efficacy of low dose oral minoxidil versus topical minoxidil in the treatment of androgenic alopecia	Dr Akash Katara
Abs083	08:40 - 08:45	An interesting case series of drug reactions with eosinophilia and systemic symptoms	Dr Venkata Sai Ram Burra
Abs087	08:45 - 08:50	Clinical, dermascopic and histopathological features of primary scarring alopecia: a prospective observational study at a tertiary care centerr	Dr Iswarya.P
Abs090	08:50 - 08:55	Melasma makeover: evaluating modified kligman's regimen alone versus combined with intermittent intense pulsed light therapy"	Dr Sherofina W Nathanial

09.00 - 10.00 : **Diseases of oral Mucosa**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson	
	09:00 - 09:15	15 mins	Update on oral Lichen Planus	Dr Vijay Zawar		
Diseases of oral Mucosa	09:15 – 09:55	40 mins	Panel discussion – Interesting cases from oral clinic	Moderator – Dr Sanjeev Vishampayan Panelist - Dr Shital Poojary Dr Resham Vasani Dr Amit Shekhar Dr Binod Khaitan Dr Vivek Dey Dr Kavitha SB	Dr Sachin Agarwal Dr Raju Kumar Dr Uday Kumar Uddayan	
	09:55 – 10:00	05 mins	Q&A			

11.30 - 12.30 : Connective Tissue Disorders

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Systemic sclerosis : What's New?	Dr Shyamanta Barua	
	11:45 – 12:00	15 mins	Cutaneous manifestations of lupus erythematous	Prof. Dr SC. Branka Marinović	
Connective Tissue Disorders	12:00 – 12:30	30 mins	Panel discussion – Managing difficult SLE in clinic – Case based discussion	Moderator - Dr Seetharam K.A Panelists - Dr Tarun Mittal Dr Banwari Sharma Dr Sanjay Kanodia Dr Ajay Chopra Dr Angoori G. Rao Dr DVS Pratap	Dr Bharti Sahu Dr Kranti C Jaykar Dr V Ramesh

12.30 - 13.00 : ACAD session

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	12:30 – 12:35	05 mins	President's Message	Dr Manjunath Shenoy	
ACAD session		Hon. Secretary General Remarks	Dr Bhumesh K Katakam	Dr Manjunath Shenoy	
	12:40 – 13:00	20 mins	ACAD Panel: Past, Present, Future of ACAD	Moderator – Dr Nirupama T Panelists – Dr Anuradha K Dr Dinesh Kumar Devraj Dr Sandeep Gupta Dr Rashmi Jindal	Dr Rajeev Sharma

13.50 - 15.00 : SIG Aesthetics

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	13:50 – 14:00	10 mins	Skin boosters in Aesthetic practice	Dr Gulhima Arora	
	14:00 – 14:10	10 mins	Right product selection for the indication to be addressed – A case based explanation	Dr Surajit Gorai	
	14:10 – 14:20	10 mins	Needle vs Cannula - does is matter ?	Dr Ishad Aggarwal	Dr Rohit Bansal
SIG Aesthetics	14:20 – 14:30	10 mins	A safe and effective technique for lip augmentation	Dr Rashmi Sharma	Dr Parmjit Singh Walia
	14:30 – 15:00 30	30 mins	Panel discussion – Managing complications in an injectable practice	Moderator – Dr Rajat Kandhari Panelists - Dr Surajit Gorai Dr Ishad Aggarwal Dr Rashmi Sharma Dr Sonali Langar Dr Mansak Shishak Dr Gulhima Arora	

15.00 - 16.00 : Neglected tropical disease (NTD)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:00 – 15:15	15 mins	NTD in India: where do we stand?	Dr Tarun Narang	
Neglected tropical disease	15:15 – 16:00	45 mins	Panel discussion – Diagnostic and treatment challenges in NTDs': Case- based discussion	Moderator- Dr Sushruta Kathuria Panelists — Dr Shagufta Rather Dr Arpita Nibedita Rout Dr Sheetanshu Kumar Dr P N Rao Dr Parul Verma Dr Manisha Balai Dr Abhishek Bhardwaj	Dr Ak Jaiswal Dr Malcolm Pinto Dr Deepak Patel

16.30 - 17.30 : Hidradenitis Suppurativa

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Insight into pathogenesis of HS	Dr Jacek Szepietowski	
	16:45 – 17:00	15 mins	Office procedures in managing HS	Dr Niti Khunger	
Hidradenitis Suppurativa	17:00 – 17:30	30 mins	Case based panel discussion	Moderator - Dr M.M kura Panelists - Dr J Sridhar Dr Shikha Shivhare Dr Abir Saraswat Dr Niti Khunger Dr Rakesh Bharti Dr Sunita	Dr Sheikh Manzoor Dr Narsimha Sharma Kanau Dr Anil Ganjoo
			Q&A		

08.00 - 09.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

	Time	Торіс	Speaker	
Abs096	08:00 - 08.05	A clinico-mycological and dermoscopic evaluation of onychomycosis: a cross- sectional study at a tertiary care hospital in north karnataka.	Dr Shilpika Thakur	
Abs098	08:05 - 08:10	Clinicoepidemiological study of childhood leprosy: a 12 year retrospective analysis in a tertiary care centre	Dr Geetashree Haloi	
Abs100	08:10 - 08:15	Assessment of subclinical enthesitis in psoriasis by ultrasound - a cross sectional study	Dr Anargha Bommareddy	
Abs115	08:15 - 08:20	Efficacy and safety of oral tofacitinib vs oral methotrexate in cutaneous lichen planus- a clinical trial	Dr Prajakta Anand Sharma	
Abs119	08:20 - 08:25	A cross sectional clinical and dermoscopic study of beard dermatoses	Dr Essam Kabeerudeen	
Abs132	08:25 - 08:30	Retrospective, observational study of efficacy and safety of intralesional rituximab in recalcitrant oral and scalp lesions of pemphigus	Dr Vishalakshi Viswanath	
Abs136	08:30 - 08:35	Comorbidities in melasma: a case control study in indian patients	Dr Vaddarapu Anjana	
Abs144	08:35 - 08:40	Detection of dermatophyte in subclinically involved nails by polymerase chain reaction in patients with skin dermatophytosis	Dr Daya	
Abs148	08:40 - 08:45	Intralesional acyclovir - a prospective study in the treatment of cutaneous warts using visual analog scale	Dr Namita Tumbal	
Abs150	08:45 - 08:50	'To study dermoscopic and histopathological features differentiating palmoplantar psoriasis and hyperkeratotic palmoplantar dermatitis: a cross sectional study'	Dr Anjali Kumari	
Abs157	08:50 - 08:55	comparative study of the use of trichloroacetic acid and phenolic acid in the treatment of atrophic-type acne scars	Dr Anjali Kumari	

09.00 - 10.00 : NRC Session

	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:00 - 09:05	5 mins	Welcome Remarks by Chairperson, NRC	Dr Bhumesh Kumar Katakam	
	09:05 - 09:11	6 mins	Importance of acquiring communication skills during residency	Dr Ajay Dodeja	
	09:11 - 09:17	6 mins	Making residency more holistic	Dr Priyanka Dayalani	
	09:17 - 09:23	6 mins	Thriving in dermatology residency; roadmap to dermatology mastery in Residency	Dr Ehra Noorian	
NRC Session	09:23 - 09:29	6 mins	Scholarships: Why are they important and how to get them	Dr Jinisha Jain	
	09:29 - 09:35	6 mins	How to make use of IADVL digital academy platform	Dr Aarushi Mittal	
	09:35 - 09:41	6 mins	Al and dermatology	Dr Poornima Bukke	
	09:41 - 09:47	6 mins	Clinical photography in dermatology	Dr Sanjeevan Kaur	
	09:47 - 09:53	6 mins	Innovations in dermatosurgery	Dr Rahul Nayak	

11.30 - 12.30 : Thiamidol, A revolutionary molecule – (Sponsored by Eucerin)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:35	05 mins	Eucerin, the 1st skincare brand worldwide	Dr Tanja Bussmann	
	11:35 – 11:50	15 mins	Thiamidol, a revolutionary molecule treating hyperpigmentation	Dr Ludger Kolbe	
Thiamidol	11:50 – 12:10	20 mins	Life-changing solutions against hyperpigmentation	Dr Sangeeta Punjabi	
	12:10 – 12:20	10 mins	Life-changing solutions against hyperpigmentation	Prof Rashmi Sarkar	
	12:20 – 12:30	10 mins	Panel discussion	Dr Ludger Kolbe Dr Sangeeta Punjabi Prof Rashmi Sarkar Dr Neena Khanna	

12.30 - 13.00 : Novology - (Sponsored by HUL)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Novology	12:30 – 13:00	30 mins	Indian clinical study on the use of patented HNR3 technology in Melasma management	Dr Mukta Sachdev	

14.00 - 14.30 : Skin Aging – (Sponsored by REGALIZ Medicare Limited)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Skin Aging	14:00 – 14:30	30 mins	Retinoids in the treatment of skin aging: an overview of clinical efficacy, safety and place for usage; Focus on Retinaldehyde	Dr Rajat Kandhari	

14.30 - 15.30 : IJDVL Session

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:45	15 mins	Picture perfect; optimizing images for publications	Dr Feroze Kaliyadan	
IJDVL Session	14:45 – 15:30	45 mins	Panel discussion - Navigating the publication process	Moderator – Dr Vishal Gupta Panelists - Dr Archana Singal Dr Dipanker De Dr Hitaishi Mehta Dr Saumya Panda Dr Shyam Verma	

15.30 - 16.00 : Managing Sensitive Skin - (Sponsored by Kenvue)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Managing Sensitive Skin	15:30 – 16:00	30 mins	Understanding Power of Colloidal Oat in Sensitive skin	ТВА	

16.30 - 17.30 : Liraglutide (GLP 1 Analogues) – Unlocking the Potential - (Sponsored by ERIS LIFE)

distribution of the	四种时间是 有限	35 DE 1954	1377年,我对了一种对对这些,这一个一个		
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
16:30	16:30 – 16:40	10 mins	Context setting	Dr Aseem Sharma	
	16:40 – 16:50	10 mins	Keynote Lecture: GLP-1 Analogues in the management of weight loss – Mechanisms, Benefits, and Implications	Dr Sandeep Mathur (Endocrinologist)	
Liraglutide	16:50 – 17:10	20 mins	Identifying Dermatological Conditions that Benefit from GLP- 1 Therapy	Dr Pravin Banodkar	
	17:10 – 17:30	20 mins	Panel discussion - Positioning GLP1 therapies in dermatology - what must we know?	Moderator – Dr Aseem Sharma Panelists - Dr Sandeep Mathur Dr Pravin Banodkar	

08.00 - 09.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS162	08:00 - 08.05	Comparative clinical study of efficacy of four modalities of therapy for vitiligo tertiary care centre study	Dr Bandi Niharika Reddy	
ABS163	08:05 - 08:10	Evaluation of the efficacy of microneedling and platelet rich plasma in androgenetic alopecia - a randomised comparative study.	Dr Reddy Siva Sai Manikanta	
ABS167	08:10 - 08:15	Innovative treatment modalities for keloid A three arm comparative study	Dr Ranjitha M S	
ABS170	08:15 - 08:20	Many faces of cutaneous sarcoidosis: a clinical case series	Dr Nandnana C	
ABS171	08:20 - 08:25	Psychosocial impact of androgenetic alopecia in males parallels severity of hair loss-a questionnaire based cross-sectional study.	Dr Snigdha Saxena	
ABS179	08:25 - 08:30	Efficacy and tolerability of intralesional triamcinolone with platelet rich plasma versus intralesional triamcinolone in keloids and hypertrophic scars: a randomised study.	Dr Kiran Sandeep Patil	
ABS182	08:30 - 08:35	Nail fold capillaroscopy as a tool in early detection of complications in hypertensives.	Dr Priyanka Verma	
ABS184	08:35 - 08:40	Optimizing keloid management: the role of intralesional bleomycin in scar reduction	Dr Divya Ravali Bandaru	
ABS188	08:40 - 08:45	Clinico-epidemiological study of genital dermatosis: beyond sexually transmitted infections: a cross-sectional study	Dr Anchal Kundalia	
ABS190	08:45 - 08:50	Clinico-dermoscopic and histopathological correlation in facial melanoses- A descriptive study	Dr Priyanka Sangwan	
ABS199	08:50 - 08:55	Trichoscopic features of scarring alopecia	Dr Karthik S	

09.00 - 10.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS209	09:00 - 09:05	A 10-year retrospective age-related clinico- epidemiological study of hansen's disease in a tertiary care centre in coastal karnataka	Dr Sneha S	
ABS211	09:05 - 09:10	A study of efficacy of fractional co2 laser vs microneedling in post acne scarring: a split face study	Dr Sunkavalli Priyanka	
ABS221	09:10 - 09:15	A comparative study of efficacy of chemical reconstruction of skin scars by trichloroacetic acid versus endoradiofrequency ablation in facial ice-pick acne scars	Dr Suman Khichadi	
ABS222	09:15 - 09:20	A comparative study of q-switched nd:yag 1064nm laser versus 532nm laser in treatment of lip hyperpigmentation	Dr Harshini K	
	09:20 - 09:25	Efficacy and safety of platelet-rich fibrin matrix (prfm) in chronic non-healing ulcers in leprosy	Dr Sonia Jain	
ABS236	09:25 - 09:30	A study on the treatment of palmoplantar psoriasis using oral tofacitinib at teritiary healthcare centre	Dr Chadala Akhil	
ABS244	09:30 - 09:35	A retrospective clinic-epidemiological analysis of syphilis patients at a tertiary care centre over three years	Dr Saloni Desai	Dr Vishal Chug
ABS247	09:35 - 09:40	A comparative study of efficacy of microneedling versus microneedling with autologous platelet rich plasma in facial atrophic acne scars	Dr Abhinav Awasthi	
ABS249	09:40 - 09:45	A split-face interventional controlled trial to determine efficacy of intense pulse light 690nm compared to triple wavelength diode laser in females with idiopathic hirsutism	Dr Keerthana V	
ABS254	09:45 - 09:50	Amlexanox- a potential therapy for recessive dystrophic epidermolysis bullosa	Dr Prarthana T	
ABS256	09:50 - 09:55	Clinico histochemical study of expression of p53 in psoriasis patients in a tertiary care hospital: a hospital based cross sectional study	Dr Mira Tharani S	
ABS053	09:55 - 10:00	Biological failure in psoriasis	Dr Shrichand G Parasramani	

11.30 - 12.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS258	11:30 - 11:35	Title: dexamethasone cyclophosphamide pulse therapy in the management of bullous pemphigoid: a retrospective observational study	Dr Amruta Avinash Hiray	
ABS264	11:35 - 11:40	Comparison between the efficacy of micro-needling with 2% tofacitinib gel versus micro-needling with 0.1% tacrolimus ointment in the treatment of vitiligo- a randomized controlled trial.	Dr Athira. J. S	
ABS270	11:40 - 11:45	Correlation of dermatology life quality index and clinical severity of patients with acne vulgaris	Dr Shilpa M	
ABS272	11:45 - 11:50	A cross-sectional study of the validity of uk working party criteria in diagnosing pediatric atopic dermatitis and severity assessment.	Dr Asritha C V Saritha	
ABS273	11:50 - 11:55	Unraveling the shifting paradigms: recent trends in the epidemiology, clinical presentation, and therapeutics of herpes genitalis	Dr Rachana Narendula	
ABS275	11:55 - 12:00	Unmasking non veneral genital dermatoses: prevalence &diagnostic challenges	Dr Shivani Yelshetty	Dr leena Bhatnagar
ABS277	12:00 - 12:05	Glycemic gravity: the pull of hba1c on balanoposthitis severity	Dr Shreya Sharma	Di loona Bhathagai
ABS283	12:05 - 12:10	Exploring post covid trends in immunobullous disorders: insights on clinico epidemiology, mortality, morbidity from tertiary care hospital	Dr Payal Agrawal	
ABS285	12:10 - 12:15	A head-to-head comparitive study of topical minocycline 4% gel and topical clindamycin 1% cream for grade 2 and grade 3 acne vulgaris on face	Dr Indusree S	
ABS287	12:15 - 12:20	Combined autologous platelet-rich plasma and platelet-rich fibrin matrix versus platelet rich plasma in chronic non-healing ulcers in leprosy patients.	Dr Thakur Swapnil Surajsingh	
ABS290	12:20 - 12:25	Ph of different skin cleansers used by indian patients	Dr Neerav Possa	
ABS528	12:25 - 12:30	Effectiveness of minimally invasive intradermal injectable modalities in the management of androgenetic alopecia among adults—a systematic review	Dr Rinky Kapoor	

12.30 - 13.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS296	12:30 - 12:35	Role of intense pulse light(590nm) in patients of topical steroid damaged face (tsdf)- a randomised control trial	Dr Stuti Chhawchharia	
ABS298	12:35 - 12:40	Unveiling facial melanosis: a clinico-dermoscopy correlation study.	Dr Anjaly A	
ABS300	12:40 - 12:45	Safety and efficacy of injectable platelet rich fibrin (iprf) with fractional co2 vs fractional co2 per se in post acne scars - a split face study	Dr Yash Neelesh Shah	Dr Kailash Mehrania
ABS307	12:45 - 12:50	A cross-sectional study on ultrasonographic evaluation of peripheral nerve thickening in leprosy	Dr Divya J N	
ABS315	12:50 - 12:55	A comparative study of oral isotretinoin with oral isotretinoin plus topical tretinoin (0.1%) in the treatment of verruca vulgaris	Dr Sheetal	
ABS327	12:55 - 13:00	A clinico epidemiological study of childhood leprosy, associated reactions and disabilities at tertiary care centre.	Dr M Rajiv	

14.00 - 15.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS331	14:00 - 14:05	A study of the factors determining mortality in stevens johnson syndrome and toxic epidermal necrolysis a 10 year retrospective observational study from a tertiary care center	Dr S Pradeep Nair	
ABS335	14:05 - 14:10	Keloid chronicles a journey of comparison of therapeutic modalities	Dr Bollineni Ananya	
ABS338	14:10 - 14:15	A comparative study on efficacy and safety of intralesional triamicinolone acetate versus topical tofacitinib in treatment of alopecia areata	Dr Bharata Majhi	
ABS357	14:15 - 14:20	A comparative study of lateral nail matricectomy with phenol versus radiofrequency ablation in the treatment of ingrowing toenail	Dr Seema Chaudhary	
ABS361	14:20 - 14:25	Dermatoscopic features of diaper dermatoses in children: a cross-sectional descriptive study	Dr Neha Dhawan	
ABS363	14:25 - 14:30	Deciphering the mystery of genital ulcers: a clinical and epidemiological perspective.	Dr Anantkumar P Miskin	Dr Anil Kumar
ABS368	14:30 - 14:35	Title: prevalence of hair and scalp disorders in children and adolescents attending a tertiary care hospital: a cross-sectional study	Dr Benita P	
ABS369	14:35 - 14:40	Cross-sectional study on the correlation between hansen's disease types and comprehensive biomarkers: serum albumin, ferritin, hemoglobin levels, albumin ratio, vitamin b12 levels, leukocyte count, mean platelet volume, c-reactive protein, and body mass index.	Dr Md Azhar Khan	
ABS374	14:40 - 14:45	Prevalence, pattern of dermatoses among labourer's working in detergent manufacturing industries and adoption of safe practices	Dr Pavithren.T	
ABS375	14:45 - 14:50	Clinico-epidemiological study of deformities and disabilities in patients released from treatment of leprosy in southern odisha	Dr Uma Charana Behera	
ABS378	14:50 - 14:55	A clinical study unveiling iatrogenic cutaneous manifestations in neonatal intensive care unit.	Dr Hemangi Narula	

15.00 - 16.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS379	15:00 - 15:05	Comparison of microneedling with platelet rich plasma therapy versus platelet rich plasma therapy in patients of androgenic alopecia: a prospective study	Dr Shantanu Harode	
ABS380	15:05 - 15:10	Comparison of dermoscopic features of lupus vulgaris and tuberculosis verrucosa cutis with non-tubercular cutaneous granulomatous diseases: a case-control study	Dr Molisha Bhandari	
ABS382	15:10 - 15:15	A comparative study of intralesional triamcinolone acetonide (tac) vs intralesional triamcinolone acetonide with 5-fluorouracil (5fu) in keloids	Dr Mayur Bhikhabhai Navadiya	
ABS390	15:15 - 15:20	Clinical profile of hiv positive patients attending sti clinic-an epidemiological synergy	Dr S.Krishnaveni	
ABS391	15:20 - 15:25	Clinical evaluation of patients with viral sexually transmitted infections (stis) and the impact on quality of life (qol)	Dr Vivek Sharma	
ABS397	15:25 - 15:30	Secondary syphilis:clinical,dermoscopic,histopathologic aspects-a step ahead in decoding the great mimic	Dr Mehjabin Rahman	
ABS408	15:30 - 15:35	Efficacy of intravenous cyclophosphamide pulse in chronic recurrent steroid dependent erythema nodosum leprosum.	Dr Ashutosh Trivedi	
ABS412	15:35 - 15:40	Effectiveness and safety analysis of rituximab in treatment of pemphigus patients in a tertiary health care centre: a retrospective study	Dr Tanushree Soren	
ABS416	15:40 - 15:45	Spectrum of syphilis patients in a sti clinic	Dr Aparna Palit	
ABS417	15:45 - 15:50	Comparative study on the efficacy of topical insulin therapy versus autologous platelet rich fibrin in chronic trophic ulcers in treated patients of leprosy	Dr Komal Satapathy	
ABS418	15:55 - 15:55	Socio-demographic and psycho-sexual assessment of patients presenting with sexually transmitted diseases	Dr Madhvendra Pareek	

16.30 - 17.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS425	16:30 - 16:35	Tofacitinib for the management of generalized pruritus of unknown origin: a case series	Dr Chaudhary Prashant Bhikhabhai	
ABS429	16:35 - 16:40	Utility of cruse app in patients of chronic spontaneous urticaria	Dr Chandak Suhaani Rajendra	
ABS431	16:40 - 16:45	Efficacy of omalizumab in bullous pemphigoid: a case series	Dr Yaksh Oza	
ABS435	16:45 - 16:50	A study on quality of life in patients with leprosy attending the dermatology opd in tertiary care centre in western india	Dr Vijeta Vardhaman	
ABS453	16:50 - 16:55	A cross sectional analytical study to compare prevalence of abnormal nail fold capillaroscopy findings in adult indian patients of type 2 diabetes mellitus with and without diabetic retinopathy	Dr Rashmi Lahoti	
ABS466	16:55 - 17:00	A comparative study of the efficacy and safety of oral methotrexate versus oral tofacitinib in patients with palmoplantar psoriasis	Dr Brajendra Kumar Sahu	
ABS467	17:00 - 17:05	Efficacy and tolerability of microneedling with topical cholecalciferol vs 5-fluorouracil in the treatment of vitiligo: a randomised clinical trial.	Dr Aditya Pitre	
ABS474	17:05 - 17:10	The dermoscopic study of nail changes in cases with psoriasis	Dr Priyanka Rout	
ABS477	17:10 - 17:15	Effect of methotrexate versus methotrexate and apremilast on parameters of metabolic syndrome in patients of chronic plaque psoriasis: an observational study	Dr Anisha Biswal	
ABS481	17:15 - 17:20	Widespread yet overlooked: diverse clinical presentation, prevalence and risk factors of vulval dermatoses	Dr Kamya Bobby Lalvani	
ABS488	17:20 - 17:25	Split face comparative study of microneedling with vitamin-c versus microneedling with platelet rich plasma for treatment of post acne atrophic scar	Dr Mahib Khan	

08.00 - 09.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS495	08:00 - 08.05	When skin matters most : case studies in dermatological emergencies	Dr Hariharan G	
ABS497	08:05 - 08:10	Mucocutaneous patterns of systemic connective tissue disorders: a clinicoepidemiological study in a tertiary care setting in south india	Dr M.H.Asia Fathima	
ABS499	08:10 - 08:15	Efficacy and safety of growth factor concentrate therapy compared to platelet rich plasma therapy for androgenetic alopecia in males.	Dr Priyanshi Vimal	
ABS505	08:15 - 08:20	Exploring the unexplored facets of facial leprosy A case study from tertiary care centre in south india	Dr R.Nareshkumar	
ABS506	08:20 - 08:25	A comparative study to assess the efficacy of falknerâ needling technique & intralesional acyclovir in treatment of cutaneous wartsâ.	Dr Atmuri Mani Deepika	
ABS510	08:25 - 08:30	Study of spectrum of contact sensitization to standard allergens in patients with palmar eczema at a tertiary care center: a prospective experimental study	Dr Anu Raveendran	
ABS513	08:30 - 08:35	Co2 laser therapy with nail lacquer: a superior alternative to oral itraconazole with nail lacquer for onychomycosis?	Dr Priyanka Mohan Dayalani	
ABS519	08:35 - 08:40	Split face comparative study of microneedling with vitamin-c versus microneedling with platelet rich plasma for the treatment of post atrophic acne scars	Dr Mahib Khan	
ABS522	08:40 - 08:45	Efficacy of sirolimus in the management of neurofibromatosis type 1: a case series of five patients	Dr Aparna K	
ABS523	08:45 - 08:50	Occupational dermatosis in construction workers	Dr Sara Thajunisha	
ABS538	08:50 - 08:55	A prospective hospital based cross - sectional study on itch profile in patients with pruritic dermatoses	Dr Kathijathul Shirin	

09.00 - 10.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS542	09:00 - 09:05	Clinico-dermoscopic insight into a rare variant of alopecia: alopecia parvimaculata	Dr Swati Joshi
ABS546	09:05 - 09:10	Clinical characterization and patch testing in pediatric hand-foot dermatitis- an observational study	Dr Shatabdee Sahoo
ABS553	09:10 - 09:15	A clinico-epidemiological study of sexually transmitted infections and evaluation of knowledge, attitude and practice towards sexual health in pregnant women and their partners at a tertiary care center	Dr Sumitra Jakhar
ABS556	09:15 - 09:20	A prospective randomised study comparing the efficacy and safety of oral cyclosporine versus oral prednisolone in the management of refractory cases of oral lichen planus	Dr Adithya Prakash
ABS563	09:20 - 09:25	A randomised study to evaluate the efficacy and adverse effects of intralesional steroid vs platelet rich plasma vs oral tofacitinib in moderate to severe alopecia areata.	Dr Jagruti Gunda
ABS572	09:25 - 09:30	Breaking down the breakouts: pcos prevalence and metabolic insights in women with adult acne	Dr Aastha Choudhary
ABS588	09:30 - 09:35	Th1 and th2 cytokine expression in hyperkeratotic chronic hand eczema and the role of oral jak inhibitor	Dr Savitha B
ABS589	09:35 - 09:40	Efficacy of weekly 50% glycolic acid peel in combination with oral and topical antifungals in the treatment of dermatophytosis: a pilot study	Dr Anil Kumar
ABS593	09:40 - 09:45	Clinico-dermoscopic and histopathological correlation of benign skin and adnexal tumours: a descriptive study	Dr Iswariya J
ABS595	09:45 - 09:50	'Rheumatodermatologic mysteries : unravelling the diagnostic dilemma- case series	Dr Iswariya J
ABS596	09:50 - 09:55	A pilot study to prepare a bioink for three dimensional bioprinting of skin substitute containing autologous melanocytes and validate its effectiveness for melanocyte transfer in vitiligo	Dr Shrinivas Patil

11.30 - 12.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS598	11:30 - 11:35	Evaluating the impact of herbal products on facial skin: an observational cross- sectional study and analysis of bioactive compounds	Dr Sk Shahriar Ahmed	
ABS600	11:35 - 11:40	Real-world efficacy and safety of ixekizumab in the treatment of psoriasis: an open-level retrospective analysis from indian sub-continent	Dr Sk Shahriar Ahmed	
ABS621	11:40 - 11:45	Comparison of therapeutic efficacy and safety of two concentrations of intra- lesional triamcinolone acetonide in patchy alopecia areata of the scalp: an open label randomized trial	Dr Bhavnish Bansal	
ABS624	11:45 - 11:50	Comparison of dermoscopic findings of palmar eczema, palmar psoriasis and palmar lichen planus: a cross-sectional studycomparison of dermoscopic findings of palmar eczema, palmar psoriasis and palmar lichen planus: a cross-sectional study	Dr Bikalp Paul	
ABS626	11:50 - 11:55	Therapeutic efficacy of 15% trichloroacetic acid peel versus 35% glycolic acid peel in acanthosis nigricans: a comparative study	Dr Shruti Puranik	
ABS628	11:55 - 12:00	Pattern of cutaneous manifestations in patients living with hiv with special reference to sexually transmitted infections in a tertiary health care centre.	Dr Manotosh Das	
ABS634	12:00 - 12:05	A comparative study to evaluate the efficacy and safety of dinoprostone and tacrolimus following dermabrasion in the treatment of stable vitiligo.	Dr Monika V	
ABS639	12:05 - 12:10	Tresses of uncertainty: predicting relapse in oral tofacitinib and oral mini pulse therapy for moderate to severe alopecia areata	Dr Soumi Biswas	
ABS641	12:10 - 12:15	A comparative study to evaluate the efficacy and safety of oral spironolatone versus oral low dose combined ethinylestradiol plus levonorgestrol contraceptive pills for the treatment of adult female acne	Dr Chandan Srinivasa K	
ABS642	12:15 - 12:20	A comparative study of topical 2% tofacitinib ointment versus 1% pimecrolimus cream for the treatment of patients with mild to moderate atopic dermatitis.	Dr Pavithra Vakudavath	
ABS648	12:20 - 12:25	Dermoscopy of cutaneous leishmaniasis in skin of colour	Dr Neha Akhoon	
ABS945	12:25 - 12:30	Evaluating the efficacy of platelet rich plasma in androgenetic alopecia: a multimodal approach using trichoscopy,histopathology and cd34 immunohistochemical assay.	Dr Ankitha R N	

12.30 - 13.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS652	12:30 - 12:35	Comparative evaluation of therapeutic efficacy and safety of intralesional hpv vaccine vs intralesional hepatitis b vaccine in common warts	Dr Abe George	
ABS655	12:35 - 12:40	Comparative evaluation of therapeutic efficacy of tofacitinib gel 2% with dermabrasion versus tacrolimus ointment 0.1% with dermabrasion in localized stable vitiligo	Dr Arshpreet Singh Sidhu	
ABS665	12:40 - 12:45	To compare the efficacy of narrow band ultraviolet b vs oral mini pulse betamethasone with topical tacrolimus in unstable vitiligo	Dr Praveen Kumar Sahu	
ABS679	12:45 - 12:50	Evaluation of auditory system in adult psoriasis patients: a hospital-based cross- sectional study	Dr Konsam Nirupama Devi	
ABS689	12:50 - 12:55	A randomized prospective study comparing low dose isotretinoin with glycolic acid peel versus low dose isotretinoin with salicyclic acid peel in acne tarda	Dr Biswajit Panda	
ABS693	12:55 - 13:00	3% polidocanol sclerotherapy: bloodless approach for the treatment of pyogenic granuloma	Dr Neha Singh	

14.00 - 15.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS No ABS694	14:00 - 14:05	Role of neutrophil-to-lymphocyte ratio, lymphocyte-to-monocyte ratio, and platelet-to-lymphocyte ratio in the diagnosis of lepra reactions	Dr Ritul Choudhary
ABS697	14:05 - 14:10	Comparative efficacy of topical tranexamic acid with different depths of microneedling in melasma	Dr Tanya Jain
ABS704	14:10 - 14:15	Clinico epidemiological study of non-venereal vulvar dermatoses: a descriptive cross-sectional study in a tertiary care hospital	Dr Meghana C.B.
ABS717	14:15 - 14:20	Dermoscopic features of porokeratosis in skin of colour: a cross-sectional study	Dr Anshuman Dash
ABS732	14:20 - 14:25	Dermatology life quality index (dlqi) in patients with psoriasis a dermatopsychological study.	Dr Aparajita Roy
ABS735	14:25 - 14:30	A cross-sectional study comparing the stigma associated with vitiligo and psoriasis using a stigma scale adapted from the sari leprosy stigma scale	Dr Priyansh Gupta
ABS742	14:30 - 14:35	An ambispective cross-sectional descriptive study to characterize the cutaneous and histological features in children with langerhans cell histiocytosis.	Dr Avik Mondal
ABS744	14:35 - 14:40	A study of omalizumab in refractory chronic spontaneous urticaria	Dr Naresh Kumar Solanki
ABS760	14:40 - 14:45	A comparative study on the efficacy of metatarsal artery pedicled toe web graft and prp therapy in the management of recalcitrant metatarsal head ulcers in leprosy	Dr Jithin A Kumar
ABS766	14:45 - 14:50	Anxiety and depressive disorders in dermatology patients with chronic pruritus: A cross-sectional study	Dr Rikita Paonam
ABS768	14:50 - 14:55	A clinico-epidemiological study of acanthosis nigricans in paediatric and adolescent age group in a tertiary care hospital	Dr Harsimran Kaur Gujral

15.00 - 16.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS771	15:00 - 15:05	Early cutaneous markers and metabolic derangements in childhood obesity - a cross-sectional study in 171 patients.	Dr Prathibha Kuchana
ABS775	15:05 - 15:10	Correlation of fungal species with histopathological findings in culture-positive cases of onychomycosis: a cross-sectional study	Dr Kowsalya V
ABS778	15:10 - 15:15	The patterns and determinants of secondary biological resistance and assessing survival times of biological therapy in psoriasis: an observational study	Dr Jithin A Kumar
ABS782	15:15 - 15:20	Evaluation of antibiogram profiles and bacterial biofilm formation in plantar ulcers of leprosy patients	Dr Michelle Serene Fernandes
ABS784	15:20 - 15:25	A clinical study of dermoscopic findings in patients of alopecia attending a tertiary health care centre	Dr Porimollika Boruah
ABS788	15:25 - 15:30	A clinical-dermoscopic-histopathological study of lichen planus pigmentosus in skin of color.	Dr Manju Daroach
ABS797	15:30 - 15:35	Comparative cross sectional study on knowledge attitude and practice about sexual health and sexually transmitted infections (sti) among first year and final year mbbs students	Dr B. Sravya
ABS800	15:35 - 15:40	Scalp follicular unit grafting in chronic non healing ulcers: a novel therapeutic approach	Dr Sakshi Janbandhu
ABS803	15:40 - 15:45	Diving into the deep waters of dermatological drug reactions	Dr Dhansree A
ABS807	15:45 - 15:50	Spray cryotherapy and intralesional steroids in keloid therapy: which works better, or both together?	Dr Tamanna Dokania
ABS825	15:55 - 15:55	A study on combination of intense pulse light, fractional co2 laser and intralesional steroid in the treatment of keloid	Dr B. Revathi

16.30 - 17.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS no	Time	Topic	Speaker
Abs829		The manifold muco cutaneous manifestations of chikungunya fever : observations from a recent outbreak	Dr Manogna Vellala
Abs850	16:35 - 16:40	'Clinical, dermoscopic and histopathological review of basal cell carcinoma at different body sites'	Dr Shruti D. Jadav
Abs851	16:40 - 16:45	Phototherapy with topical minoxidil in vitiligo: A randomised control trial	Dr Sejal Bajoria
Abs855	16:45 - 16:50	An open label clinico-mycological study on efficacy of different dose regimes of itraconazole and terbinafine and their combination in treatment of superficial dermatophytic infection.	Dr Amisha Deep
Abs865	16:50 - 16:55	Attitudes, awareness and stigmatization of leprosy amongst members of the public visiting a tertiary care hospital in southern india	Dr Varun Rajagopal S
Abs866	16:55 - 17:00	Steri-strip sling technique a simple outpatient procedure for the management of ingrown toe nails a prospective study of 50 cases	Dr Eeshaan Ranjan
Abs868	17:00 - 17:05	Female pattern hair loss and atherosclerotic risk in young, non-obese women: a case control study	Dr Edna Maria Rodriguez
Abs876	17:05 - 17:10	Increased post-covid burden of gonorrhoea in a tertiary care hospital in delhi: cause for concern!	Dr Vishal Pal
Abs878	17:10 - 17:15	An immuno-dermatological disease registry to understand the burden of atopic dermatitis, alopecia areata, and vitiligo in indian patients	Dr Pranjal Marlecha
Abs881	17:15 - 17:20	To evaluate the role of serum s100b and serum thyroid stimulating hormone levels in vitiligo and their correlation with disease activity	Dr Ramith P Shetty
Abs882	17:20 - 17:25	A novel use of tricholoroacetic acid in difficult to treat androgenetic alopecia patients	Dr Payal Hiranand Choithani
Abs1051	17:25 - 17:30	Gorlin syndrome - A case report	Dr Shatanik Bhattacharya

08.00 - 09.30 : GSK Quiz

09.30 - 10.30 : Acne

	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
		09:30 - 09:50	20 mins	What is new in Acne	Dr Sanjeev Kandhari	
		09:50 - 10:00	10 mins	Juvenile acne	Dr T Nirupama	
	ACNE	10:00 – 10:30	30 mins	Panel discussion – Challenging Clinical scenarios in acne	Moderator – Dr Sanjay Rathi Panelists – Dr DA Satish Dr Sujata Mehta Ambalal Dr Rochelle Monterio Dr Abhineetha Hosthota Dr Prashant Jadhav Dr Kavya Baddireddy	Dr Prabhat Kumar Dr JP Modi Dr Alka Dogra

10.30 - 11.30 : Dermatotherapeutics

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	Therapeutic update on cutaneous lymphoma	Dr Trilok Raj Tejasvi	
	10:45 – 11:00	15 mins	Long term safety and efficacy of JAK inhibitors in dermatological disorders	Dr Krina Patel	Dr Asok Gangopadhyay
Dermatotherapeutics	11:00 – 10:15	15 mins	Oral Tranexamic acid in dermatology : An update	Dr Maya Vedamurthy	Dr S Gangadhar Choudhury Dr Kaushal k Verma
	11:15 – 11:30	15 mins	Treatment of refractory Livedoid vasculopathy	Dr Vikrant Saoji	

11.30 - 12.00 : "Thiamidol in Focus: A Breakthrough in Hyperpigmentation Care"

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Thiamidol	11:30 – 11:50	20 mins	Thiamidol—the most targeted dermatocosmetic solution	Dr Ludger Kolbe	
	11:50 – 12:00	10 mins	Hacks to treat hyperpigmentation – case based Thiamidol story	Dr Seemal Desai	

12.00 – 12.30 : IADVL Systopic Oration by Dr K. Karthikeyan- Adverse effects of Hair dye - The darker side of the black color (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
 Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Sunil Dogra

12.30 - 13.45 :IADVL Day

14.30 - 15.30 : Atopic dermatitis

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:45	15 mins	Atopic Dermatitis is an environmental disease-Perspective and challenges	Dr Roni Dodiuk - Gad	
	14:45 – 15:00	15 mins	Newer molecules in management of atopic dermatitis, an Indian Perspective	Dr Sandipan Dhar	
Atopic dermatitis	15:00 – 15:30	30 mins	Panel discussion – Comorbidities and course of atopic dermatitis	Moderator – Dr Ram Gulati Panelists – Dr Sahana P Raju Dr Dharshini Satish Kumar Dr Divya Gupta Dr Sandipan Dhar Dr Jigna Padiyar	Dr Shailendra Shrivastav Dr Varsha P Jamale Dr Dipti Bisoyi

15.30 - 16.30 : **Dermatosurgery**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:30 – 15:50	20 mins	Role of surgery in management of keloids	Dr Raghunath Reddy	
Dermatosurgery	15:50 – 16:30	40 mins	Panel discussion – Tips and tricks in dermatosurgery -A case based panel discussion	Moderator – Dr Ankur Talwar Panelists – Dr Sanjeev Gupta Dr Ashique KT Dr Venkatesh Purohit Dr Siddhartha Das Dr Yogesh Bhingardia Dr Raghunath Reddy	Dr Kirti S Parmar Dr BC Ghiya Dr Aniruddha Ghosh

16.30 - 17.30 : Autoimmune Blistering Disorders

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:50	20 mins	Management of pemphigus in pregnancy	Dr Abdul Razzaque Ahmed	
Autoimmune blistering disorders	16:50 – 17:30	40 mins	Panel discussion - Practical considerations in managing autoimmune blistering disorders in clinic	Moderator – Dr Dipankar De Panelists – Dr Raghavendra Rao Dr Vishalakshi Viswnath Dr Uday Khopkar Dr Nayeem Sadath Dr Ankan Gupta Dr Sumit Gupta	Dr Anupama Singh Dr Siddhartha Das Dr YA Lal

09.30 - 10.30 : **Psoriasis**

	Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
		09:30 - 09:43	13 mins	Systemic inflammation in Psoriasis: How real is cardiovascular risk?	Dr Vidhyadhar Sardesai	
		09:43 - 09:53	10 mins	Choosing a biologic for your Psoriasis patient	Dr Pradyumna Vaidya	Dr Arijit Coondoo Dr Ajay Parikh Dr Mahesh Patil
		09:53 - 10:03	10 mins	Biological failure in Psoriasis	Dr Shrichand G Parasramani	
	Psoriasis	10:03 – 10:30	27 mins	Panel discussion – Rational use of Systemic drugs in Psoriasis - case based discussion	Moderator – Dr Sanjay Ghosh Panelists – Dr Bikas Kar Dr Satyaki Ganguli Dr Kailash Bhatia Dr Paschal Dsoza Dr Madhav Reddy Dr Shrichand G Parasramani	

10.30 - 11.30 : Inpatient Dermatology and Dermatological Emergencies

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:50	20 mins	Inpatient dermatology consultations and their impact	Dr Arun Joshi	
Inpatient Dermatology and dermatological emergencies	10:50 – 11:30	40 mins	Panel discussion – Dermatological emergencies – A Case based discussion	Moderator - Dr Binod Khaitan Panelists — Dr Arun Joshi Dr Santosh Rathod Dr Arun Inamdar Dr Jacintha Martis Dr Manogna	Dr Deepak Shirbhate Dr Arup De Sarkar Dr Sandeep Buddhadeo

11.30 - 12.00 : **Potpourri**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:42	12 mins	Microbiome in chronic inflammatory skin diseases	Dr Toni Lonesco	Dr Pramod Agarwal
	11:42 – 11:54	12 mins	Sunscreen : Separating facts from fiction	Dr Vineet Rehlan	Dr Kandarp Pandya
Potpourri	11:55 – 12:00	05 mins	Q&A		

14.30 - 15.30 : STD and HIV

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:50	20 mins	Current perspective in STIs prevention	Dr Yogesh Marfatia	
STD and HIV1	14:50 – 15:30	40 mins	Panel discussion – A case base panel discussion on ulcerative STDs	Moderator – Dr Narendra Kamath Panelists – Dr Yogesh Marfatia Dr Prasan jeet Mohanty Dr Vinay Shankar Dr Manoj Kumar Ram Dr Prabhat Kumar	Dr Ravi Rathod Dr DG Saple Dr Rajat Das

15.30 - 16.30 : Lights & Lasers

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:30 – 15:45	15 mins	Use of Light and Lasers in acne scars	Dr Jery Tan	
	15:45 – 16:05	20 mins	Fractionated skin treatment new trends	Dr Rohit Batra	Dr Abhishek Kumar Jha Dr Bhavesh Devani Dr Sanjeev Aurangbadkar
Lights & Lasers	16:05 – 16:17	12 mins	Picosecond qswitch versus nano qswitch from tattoos to naevi: Is there a difference?	Dr Anusha H Pai	
	16:17 – 16:30	12 mins	Advances in Laser Hair Removal techniques	Dr Rahul Kumar	

16.30 - 17.30 : Practise management

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Building a Thriving Dermatology Practice	Dr Feroz K	
	16:45 – 17:00	15 mins	Social media booster to propel dermatology practice: Not if but how !	Dr Manish Gautam	
Practise management	17:00 – 17:30	30 mins	Panel discussion – Dilemmas in private practice, demystified	Moderator – Dr Nidheesh Agarwal Panelists – Dr Jagdish Sakhiya Dr Sanjay Mittal Dr Cheena Langer Dr Manish Gautam Dr Adithi jain Dr Maya Vedamurthy	Dr Amit Madan Dr Yuvraj More Dr Dattatray Sonawane
			Q&A		

09.30 - 10.30 : Wisdom Jewels

Session	Time	Duration	Topic	Speaker	Chairperson
	09:30 - 09:45	15 mins	Ingredients of a good dermatologist	Dr Gurmohan singh	
	09:45 - 10:05	20 mins	Observing, Documenting and Writing-Oh, what a feeling!	Dr Shyam Verma	
Wisdom Jewels	10:05 – 10:25	20 mins	Relevance of Clinical dermatology in aesthetic Practice : bridging the gap	Dr Ganesh Pai	Dr Dinesh Mathur Dr Rajesh Kumar Dr Soumya Panda

10.30 - 12.00 : **PG Thesis based Award Paper**

Chairperson	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Guide
	10:30 – 10:39	7+2 mins	Efficacy of the WHO multidrug therapy with and without immunotherapy on the viable bacillary counts in multibacillary leprosy patients - an open label, pragmatic, randomised controlled trial	Dr Sejal Jain	Dr Tarun Narang
	10:39 – 10:48	7+2 mins	An observational-phase clinical trial for intralesional radiofrequency ablation in the treatment of vascular malformations	Dr Ayush Jain	Dr Rhea Ahuja
Dr Archana Singal	10:48 – 10:57	7+2 mins	A randomized comparative trial to study the efficacy of low-dose oral minoxidil 2.5mg once daily versus 5% topical minoxidil twice daily in patients with androgenetic alopecia.	Dr Janaani P	Dr Sendhil Kumaran
Dr Rashmi Jindal	10:57 – 11:06	7+2 mins	Vaccine immunotherapy with multidrug treatment for people with multibacillary leprosy: a systematic review	Dr Nidhi Ramesh	Dr Laxmisha Chandrashekar
	11:06 – 11:15	7+2 mins	A randomised study comparing the efficacy of narrowband ultraviolet B phototherapy with low-dose oral cyclosporine in the treatment of chronic refractory urticaria	Dr Roshini N	Dr Sendhil Kumaran

10.30 - 12.00 : **PG Thesis based Award Paper**

Chairperson	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Guide
	11:15 – 11:24	7+2 mins	Efficacy of non-cultured non-trypsinised dermabraded epidermal cell graft followed by Nb-uvb phototherapy in stable vitiligo.	Dr Dhriti Chugh	Dr K Seetharam Anjaneyulu
	11:24 – 11:33	7+2 mins	Nail-fold capillaroscopy and Dermoscopy in Acanthosis Nigricans: A Clinico - dermoscopic study	Dr Aditi Shete	Dr Bhavana Doshi
Dr Archana Singhal Dr Rashmi Jindal	11:33 – 11:42	7+2 mins	A prospective analytic study of sexually transmitted diseases in men who have sex with men	Dr Tithi Jain	Dr Neela Patel
	11:42 – 11:51	7+2 mins	Study of Atopic Dermatitis in adults and its co-relation with perceived stress.	Dr Shreya Jadeja	Dr Mayan Patel
	11:51 – 12:00	7+2 mins	A comparative study of efficacy of fractional carbon dioxide laser with and without subcision in treatment of facial acne scars	Dr Richin Johnson	Dr M R Swaroop

14.30 - 15.30 : Research Grant Session

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:37	07 mins	Clinic-mycological validation of dermatophytosis severity score and its correlation with patient-reported outcome measures	Dr Ramesh Bhat	
	14:38 – 14:43	07 mins	Contact sensitisers in commercial hair dye products in the Indian market: A consumer exposure study	Dr Vijayasankar Palaniappan	
	14:44 – 14:51	07 mins	Comparison of apremilast versus betamethasone oral-mini pulse therapy in the treatment of progressive non-segmental vitiligo: An open label noninferiority randomized trial	Dr Vishal Gupta	
Research Grant	14:52 – 14:59	07 mins	Determination of antifungal drug susceptibility of dermatophytes and correlation of virulence factors, Immunological response with severity of the Infection.	Dr Veena Hemanth	Dr K A Seetharam Dr Lalit Gupta
Session	15:00 – 15:07	07 mins	Safety and efficacy of Losartan in Patients with Dystrophic Epidermolysis Bullosa (DEB): an open labelled controlled trial	Dr Divya Gupta	
	15:08 – 15:15	07 mins	A study of RT-PCR quantification of 16S RNA and 18-kDa antigen gene targets in assessing the efficacy of multi-drug therapy in leprosy.	Dr Ranugha PSS	
	15:16 – 15:23	07 mins	Correlation of MITF (Melanocyte Inducing Transcriptional Factor) with Estrogen and Progesterone hormone status and its significance in development and progression of Melasma in Females of Reproductive age group	Dr Sunil Kumar Gupta	

15.30 - 16.30 : SIG Pigmentary Disorders

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:30 – 15:45	15 mins	Dermatoscopy for hyperpigmentary disorders: Case based approach	Dr Priyadarshini Sahu	
	15:45 – 16:00	15 mins	Practical approach to facial melanosis	Dr Shivani Bansal	Dr Pragya Nair Dr Surbhi Dayal
SIG Pigmentary Disorder	16:00 – 16:15	15 mins	Non-melanin pigmentary disorders: An overview	Dr Pooja Agarwal	
	16:15 – 16:30	15 mins	Expanding role of JAK inhibitors in pigmentary disorders	Dr Guneet Awal	

16.30 - 17.30 : **View Point Session**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Teledermatology can it replace face to face consultation in dermatology ?	Dr Jayakar Thomas	
	16:45 – 17:00	15 mins	Low dose oral minoxidil is a better option than topical minioxidil in management of hair loss	Dr Rishi Parashar	
View point session	17:00 – 17:15	15 mins	"Vitiligo Stability: A Mirage or a Realistic Target?"	Dr Nilendu Sarma	Dr Nagueshk Kakode Dr Akhil Kumar Singh Dr Subodh Bansal
View point session	17:15 – 17:25	10 mins	Lasers - Need or luxary	Dr Sharad Mutalik	
	17:25 – 17:30	05 mins	Q&A		

09.30 - 10.30 : Urticaria

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:30 - 09:45	15 mins	What is new in our understanding of CSU	Dr Bela Shah	
Urticaria	09:45 - 10:00	15 mins	Cyclosporine in CSU	Dr Mukesh Giridhar	Dr Adarsh Singh Dr Ashish Batra
	10:00 – 10:30	30 mins	Panel discussion - Managing difficult Urticaria in clinic	Moderator – Dr kiran Godse Panelists – Dr Abhishek De Dr Sendhil kumaran Dr Prabhakar Sangoli Dr Mukesh Girdhar Dr Sudip Das Dr Gatha M Upadya	Dr S Deepa

10.30 - 11.30 : SIG Pediatric Dermatology

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	Infections presenting as fever with acute rash in children – An Approach	Dr Rashmi Sarkar	
	10:45 – 11:00	15 mins	Cutaneous infections as a clue to Primary Immunodeficiencies — When to suspect?	Dr Rahul Mahajan	
SIG Pediatric Dermatology	11:00 – 11:30	30 mins	Panel discussion: Infections in Pediatric Dermatology – How to Manage Challenging cases	Moderator: Dr Liza Mohapatra Panelist: Dr Krina Patel Dr Shital Poojary Dr Divya Gupta Dr Udhaypreet Sidhu Dr Kanya Rani Vashisht Dr Vishal Thakur	Dr G. Sethuraman Dr Dharshini Sathishkumar

11.30 - 12.00 : Dermatological Nursing

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Dermatological Nursing	11:30 – 12:00	30 mins	Panel discussion – On various aspects of Dermatology nursing	Moderator – Dr Preethy Harrison Panelists- Dr Ramesh Bhat M Dr Asokan N Dr Laxmi V Nair Dr Sushruth Kamoji Dr Vineet Kaur	Dr Jogesh Das

14.30 - 15.30 : **AFDG**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:40	10 mins	A chat based dermatological diagnostic model	Dr Siddharth Bhatt	Dr Rajesh Verma Dr S Radhakrishnan
AFDG	14:40 – 15:05	25 mins	Panel discussion- Artificial Intelligence in Dermatology	Moderator – Dr Vinay Gera Panelists – Dr Amit Bahuguna Dr Parul Kamboj Dr Sivasankari Dr Siddharth Bhatt Dr Karthi Kishore	Dr S Baveja Dr Ajay Chopra
	15:05 – 15:30	25 mins	Panel discussion- Innovations in Dermatology	Moderator – Dr Vikas Pathania Panelists – Dr Biju Vasudevan, Dr Preema Sinha, Dr Gautam Kumar Singh Dr Prince Yuvraj Dr Durga Tripathy Dr Anand Mannu	Dr J Sridhar Dr Anuj Bhatnagar
			Q&A		

15.30 - 16.30 : **Medico legal & Quackery**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:30 – 15:45	15 mins	Medicolegal issues in dermatology practise	Dr Akshay Samgani	
Medico legal & Quackery	15:45 – 16:25	40 mins	Panel Discusssion: Unmasking quackery: Exploring the roots of rampant practices in dermatology	Moderator: Dr Rajetha Damisetty Panelist: Dr Sashikumar BM Dr Jagadish P Dr S Sachidanand Dr Akshay Jain Dr Rajib Gogoi	Dr Nk Trivedi Dr Sampath Dr Praveen Kumar
	16:25 – 16:30	05 mins	Q&A		

16.30 - 17.30 : **SIG Psoriasis**

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	16:30 – 16:45	15 mins	Unraveling the Mysteries of Pustular Psoriasis	Dr Sudip Das	
SIG Psoriasis	16:45 – 17:25	40 mins	Panel discussion: Real World challenges in Psoriasis Management	Moderator: Dr K Venkata Chalam Panelists - Dr Sunil Dogra Dr Murlidhar Rajgoplan Dr Anchala Parthasarathi Dr Shraddha M Dr Rajesh Kumar	Dr Manas Chatterjee Dr Vivek Malhotra
	17:25 – 17:30	05 mins	Q&A		

09.30 - 10.00 : Face Aesthetic Dermatologists Society - FADS Session

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:30 - 09:40	10 mins	Combination Therapy of JAK Inhibitors and Excimer Lasers for Alopecia Areata	Dr Ramanjit Singh	
FADS Session	09:40 - 09:50	10 mins	Botulinum Toxin: Physiology, Rheology, and Advanced Indications	Dr T.A. Rana	Dr Nidhi Sharma Dr Tania Yadav
	09:50 - 10:00	10 mins	Fillers: Physiology, Rheology, and Choosing the Right Filler for Different Indications	Dr Shifa Yadav	

10.00 - 10.30 : Tretinoin as Minoxidil Booster – (Sponsored by Regaliz Medicare Limited)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Expert
Minoxidil	10:00 – 10:30	30 mins	Efficiency of Tretinoin Gel 0.1%(ST-Rich Booster) followed by Topical Minoxidil 5% (ST-Rich M Solution) in individuals with Androgenetic Alopecia- An Indian Clinical Study	Dr Naina NG	Dr B S Chandrashekar

10.30 - 11.30 : Potpourri

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	Counselling parents of the atopic child : The Art and Science	Dr Anil Abraham	
	10:45 – 11:00	15 mins	Is there a change in attitude of residents in learning?	Dr Jayadav Betkerur	
Potpourri	11:00 – 11:15	15 mins	"Beyond Basics – Expanding horizons with Q-Switch Laser for clinical and aesthetic solutions"	Dr Jagdish Sakhiya	Dr Ami Shah DrR.C.Dharak
	11:15 – 11:30	15 mins	The art of setting up and making your skin care practice profitable	Dr Pallavi Mishra	

11.30 - 12.00 : Skin Aging – (Sponsored by Kenvue)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Skin Aging	11:30 – 12:00	30 mins	Pre-aging of skin amongst Asian Population	ТВА	

14.00 - 14.30 : Atopic Dermatitis – (Sponsored by Galderma)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:00 – 14:15	15 mins	Pediatric Atopic Dermatitis: Holistic Management Approach	Dr Sandipan Dhar	
Atopic dermatitis	14:15 – 14:30	15 mins	Consensus-based Experts Recommendations on the Diagnosis and Management of Sensitive Skin in India	Dr Rajat Kandhari	

14.30 - 15.30 : Young Dermatology Forum

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	14:30 – 14:45	15 mins	Role of Autologous Platelet poor plasma gel as a dermal filler	Dr Shivani Bhardwaj	
	14:45 – 15:00	15 mins	GFC for hair and non healing ulcer	Dr Shivi Nijhawan	
Young Dermatology Forum	15:00 – 15:15	15 mins	Use of Exosomes in Androngenetic Alopecia	Dr Akshay Saxena	Dr Yogesh Kalyanpad Dr Apoorv jJin Dr Rajesh Datt Mehta
	15:15 – 15:30	15 mins	Unveling the treatment options in Acanthosis Nigricans	Dr Sharddha Mahalle	

15.30 - 16.10 : Sponsored by Loreal

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	15:30 – 14:45	15 mins			
	14:45 – 15:00	15 mins			

16.10 - 16.30 : CSU Management - (Sponsored by Dr Reddy's)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
CSU Management	16:10 – 16:30	20 mins	CSU Management : A look at residence time	Dr Kabir Sardana	

16.30 - 17.00 : Trichology - Sponsored by IPCA

Session	Time Duration		Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Trichology	15:30 – 14:45	15 mins			
	14:45 – 15:00	15 mins			

17.00 - 17.30 : Yuva Cell

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	17:00 – 17:05	05 mins	A brief inauguration in the presence of IADVL President and HGS		
	17:05 – 17:15	10 mins	Panel discussion -Work life balance for the young dermatologist	Moderator – Dr Rutvi Panelists – Dr Soumya Sachdeva Dr Namitha Chathra Dr Sujala Dr Satarupa	Dr Rashmi Sarkar
Yuva Cell	17:15 – 17:25	10 mins	Paid partnerships on social media Debate	Moderator: Dr Mihika For: Dr Krutika Dr Anand Dr Mayank Against: Dr Sweta Dr Shreeparna Dr Nidhi	Dr Aseem Sharma or Dr Rashmi Sharma
	17:25 – 17:30	05 mins	Certificate distribution for Yuva cell members, Crossword winners, essay winners		

09.30 - 10.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS886	09:30 - 09:35	Clinicoepidemiological study on syphilis patients with shifting trends in behavior patterns attending tertiary center in western india	Dr Ruchitra Sarkar	
ABS887	09:35 - 09:40	A clinico-pathological study of 60 cases of extragenital lichen sclerosus et atrophicus	Dr Payal Hiranand Choithani	
ABS890	09:40 - 09:45	Induration of skin: comparison of objective measurement using durometer and subjective assessment by clinician	Dr Riya	
ABS891	09:45 - 09:50	Comparison of the efficacy of dermaroller with autologous prp and ablative fractional co2 laser with autologous prp for atrophic acne scar treatment: a split-face study	Dr Sanoj	
ABS893	09:50 - 09:55	Autologous platelet rich fibrin matrix as a wound dressing in the treatment of chronic nonhealing leg ulcers- a prospective observational study	Dr Varun Chandrashekar Katti	
ABS895	09:55 - 10:00	Skin health in autism: a cross-sectional study on the prevalence and patterns of dermatological conditions in autism spectrum disorders.	Dr Endluru Sasikala	
ABS902	10:00 - 10:05	Association of dermoscopic features with biochemical spectrum of thyroid functions in patients diagnosed with alopecia areata	Dr Srishti Patil	
ABS905	10:05 - 10:10	Total serum immunoglobulin e in patients with alopecia areata- a case control study	Dr Sahithi	
ABS913	10:10 - 10:15	Comparative therapeutic efficacy of intralesional corticosteroid injection alone versus combination of cryotherapy and intralesional corticosteroid injection in alopecia areata: a randomised split scalp study	Dr Garima Manocha	
ABS921	10:15 - 10:20	A retrospective cohort study to assess the diagnostic utility of skin biopsy at a tertiary care centre in western india	Dr Shreya Singh	
ABS922	10:20 - 10:25	Itch relief revolution: azathioprine triumphs over methotrexate in management of chronic urticaria	Dr V.Mohana Priya	

10.30 - 11.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS924	10:30 - 10:35	Newer cutaneous adverse events to chemotherapeutic agents	Dr Hitaishi Sethi	
ABS931	10:35 - 10:40	Brightening the eye-canvas: a comparative study between 30% lactic acid peel and 30% mandelic acid peel in periorbital melanosis	Dr Jayendra Singh Dhakad	
ABS933	10:40 - 10:45	An exploratory study of high intensity focused ultrasound (hifu) as an innovative approach for topical steroid-dependent facies (tsdf): a split face study	Dr Pragya Choudhary	
ABS937	10:45 - 10:50	An institution based cross-sectional observational study to assess nail manifestations in dermatomyositis patients and correlation of dermoscopic nail changes with systemic involvement in a tertiary care hospital in eastern india	Dr Rohan Barua	
ABS947	10:55 - 11:00	Clinical profile of cradle cap from a tertiary care centre in south india- a preliminary report	Dr G S Avanija	5 44 4
ABS948	11:00 - 11:05	A prospective study of immunohistochemical markers expressed by the keratinocytes infected with molluscum contagiosum virus before and after treatment by autoinoculation and their role in regression of dormant lesion	Dr Pragya Choudhary	Dr Mahendra Chhaparwal
ABS962	11:05 - 11:10	Role of nerve conduction study in identifying nerve involvement in leprosy	Dr Farhana Quyum	
ABS966	11:10 - 11:15	Primary failure to secukinumab in patients of psoriasis: a cross sectional observational study	Dr Aishwarya Muddebihal	
ABS970	11:15 - 11:20	A prospective, interventional, open label split scalp comparative study of efficacy of intralesional injection of triamcinolone acetonide against topical tofacitinib in alopecia areata	Dr Ayesha Sitam	
ABS988	11:20 - 11:25	Clinical and immunological profile of systemic lupus erythematosus patients in the eastern part of india: a retrospective hospital-based cross-sectional study.	Dr Debopriya Paul	
ABS169	11:25 - 11:30	Dermatophyte infections in children: a prospective study in a tertiary care hospital	Dr Anaswarasree	

11.30 - 12.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

			CHARLES HAVE BEEN AND AND AND AND AND AND AND AND AND AN	
ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1004	11:30 - 11:35	A comparative study evaluating the efficacy of subcision with or without platelet rich plasma in the treatment of atrophic acne scars	Dr Hemant Kumar Singh	
ABS1008	11:35 - 11:40	Title - clinico-demographic study of foot dermatitis and role of patch testing	Dr Mona Sharma	
ABS1014	11:40 - 11:45	Efficacy of intralesional injection of 3% polidocanol in management of pyogenic granuloma and oral mucocele.	Dr Madhura Kruthika R	
ABS1029	11:45 - 11:50	A comparative study between fractional co2 laser versus 20% tca peel in treatment on pseudo acanthosis nigricans	Dr Saba Nousheen	Dr Harsih Sharma
ABS1035	11:50 - 11:55	Comparison of topical methotrexate iontophoresis versus topical calcipotriol for palmoplantar psoriasis (ppps)	Dr Kattamsetty Susmitha	
ABS1037	11:55 - 12:00	A prospective study evaluating serum levels of micronutrients in females with chronic telogen effluvium: rebuffing the blanket practice of micronutrient supplementation	Dr Damini	

14.30 - 15.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1041	14:30 - 14:35	Comparison of intralesional triamcinolone acetonide and botulinum toxin a for the treatment of keloid lesions	Dr Sudhir Kumar Singh	
ABS1044	14:35 - 14:40	Title- clinical, histopathological and direct immunofluorescence correlation of immunobullous disorders	Dr Chandana Sp	
ABS1045	14:40 - 14:45	Comparative efficacy of intralesional 5-fluorouracil and intralesional mmr vaccine in cutaneous warts	Dr Aashali Kalia	
ABS1046	14:45 - 14:50	Comparative efficacy of different concentrations of topical tretinoin versus topical tazarotene in acne vulgaris	Dr Sunidhi Sharma	
ABS1059	14:50 - 14:55	Treating adult patients of severe psoriasis with methotrexate leads to reduction in biomarkers of atherosclerosis: a prospective study	Dr Senkadhir Vendhan	
ABS1071	14:55 - 15:00	To establish the association of vitamin d3 levels with the duration of chronic telogen effluvium in females- a hospital-based case control study	Dr Amrit Malik	Dr Puneet Goyal
ABS1076	15:00 - 15:05	Illuminating change: a comprehensive study of childhood vitiligo through clinical and dermoscopic insights	Dr Harsha S.S	
ABS1077	15:05 - 15:10	Unlocking therapeutic efficacy: dermoscopic insights into oral tranexamic acid treatment for melasma.	Dr Priyanka Bhalachandra Bobade	
ABS1084	15:10 - 15:15	Geometric melasma area patterns (gmaps) in teledermatology practice: a comparative non-interventional validation study to assess inter-observer variation among residents on a self-directed learning (sdl) platform	Dr Supriya Singh	
ABS1085	15:15 - 15:20	Clinical and dermoscopic features in patients of tsdf	Dr Rajinderjit Kaur	
ABS1086	15:20 - 15:25	Dermoscopic patterns and clinical correlates of facial melanoses: a cross sectional study	Dr Vishakha Hegde	

15.30 - 16.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1087	15:30 - 15:35	Pigmented purpuric dermatoses under dermoscopy: unraveling the subtle diagnostic clues	Dr Namratha N	
ABS1088	15:35 - 15:40	Unveiling the hidden nail: dermoscopic insights into onychocryptosis	Dr Vishakha Hegde	
ABS1095	15:40 - 15:45	Exploring low-dose apremilast and tofacitinib: a safe combination therapy for recalcitrant alopecia areata	Dr Pankaj Kumar Tiwary	
ABS1105	15:45 - 15:50	Efficacy and safety of fractional carbon dioxide laser versus glycolic acid (gca) 70% peel in treatment of acanthosis nigricans of neck - a comparative study	Dr Athira Ajay A.	
ABS1108	15:50 - 15:55	Clinico-microbiological study of autoimmune bullous disorders in patients admitted to dermatology ward	Dr Kamil Faiz	
ABS1124	15:55 - 16:00	Assessing the impact of subcutaneous histaglobulin on chronic idiopathic urticaria	Dr Dhairya Pravinbhai Parmar	Dr Sanjay Sakarwal
ABS1130	16:00 - 16:05	Unraveling the role of inflammatory biomarkers in psoriasis: a focus on tnf-alpha and c-reactive protein	Dr Vinolyn Dsouza	, ,
ABS1131	16:05 - 16:10	Validation of dermatophytosis severity scoring a novel method in assessing the severity of dermatophytosis in tinea incognito	Dr Gayathri Santhosh	
ABS1141	16:10 - 16:15	Comparison of efficacy & safety profile of oral cyclosporine vs oral methotrexate in the management of severe paediatric atopic dermatitis a randomized controlled trial	Dr Ananya Pramanik	
ABS1147	16:15 - 16:20	The social media paradox: comparative study on high-risk sexual behavioural patterns among social media users and non-users.	Dr Balasarathi B	
ABS1170	16:20 - 16:25	A real-world study of tofacitinib in refractory indian patients with moderate to severe atopic dermatitis, its economic considerations and immunological rationale.	Dr Samiksha Jain	

16.30 - 17.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1183	16:30 - 16:35	Evaluation of direct immunofluorescence of hair follicle in pemphigus patients	Dr Rekha	
ABS1185	16:35 - 16:40	Comparison of efficacy of intralesional vitamin d3 vs intralesional triamcinolone acetonide injection in keloid- a randomised non inferiority study.	Dr Tanisha Nayak	
ABS1188	16:40 - 16:45	Clinical & histopathological profile of benign and malignant skin tumours	Dr Kirti Jangid	
ABS1195	16:45 - 16:50	Glycyrrhizinic acid: a breakthrough topical solution for rapid clearance of molluscum contagiosum and verruca plana	Dr Shreya Sharma	
ABS1199	16:50 - 16:55	High-frequency ultrasonography for the detection of subclinical arthritis in chronic plaque psoriasis patients a cross-sectional study	Dr Senkadhir Vendhan	
ABS1200	16:55 - 17:00	Premature canities and its association with serum vitamin b12 and vitamin d levels in indian patients: a case-control study	Dr Swaraj Kharat	
ABS1203	17:00 - 17:05	A double blinded, randomized control trial to study the effect of platelet rich plasma therapy on leprosy related bilateral ulnar neuropathy	Dr Neha Taneja	
ABS1205	17:05 - 17:10	Evaluation of the sulfotransferase activity in androgenetic alopecia using rapid minoxidil response test to predict individuals response to topical minoxidil	Dr Dilip Kumar	
ABS1213	17:10 - 17:15	Successful use of 20% salicylic acid peel as an adjuvant for halting cicatrisation in active scalp discoid lupus erythematosus	Dr Gauri Bhalchandra Chikhalkar	
ABS1214	17:15 - 17:20	Evaluating the efficacy and safety of oral bicalutamide versus oral spironolactone in female pattern hair loss	Dr Rutvi Pandya	
ABS1215	17:20 - 17:25	Reviving skin: the transformative impact of platelet rich plasma gel on atrophic acne scars	Dr Athira Radhakrishnan	
ABS1136	17:25 - 17:30	M s ramaiah medical college	Dr G S Prateek	

09.30 - 10.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS1226	09:30 - 09:35	Determination of force exerted during hair pull test.	Dr Farzana
ABS1228	09:35 - 09:40	Efficacy of intralesional amphotericin b in the treatment of localized cutaneous leishmaniasis: preliminary results of an open label prospective study	Dr Sabha Mushtaq
ABS1240	09:40 - 09:45	Clinical audit of pemphigus patients in a tertiary care hospital	Dr Shirsat Pranjali Bhalchandra
ABS1244	09:45 - 09:50	Detection of subclinical enthesitis sonologically in patients with psoriasis and psoriatic arthritis and controls: a cross-sectional study	Dr Vintha Vinisha
ABS1246	09:50 - 09:55	Prevalence of allergic contact dermatitis to topical antifungals in patients with dermatophytosis.	Dr Pranomita Sahoo
ABS1248	09:55 - 10:00	A retrospective study of clinic-bacteriological features of Hansen disease and their correlation with the histopathological findings	Dr Ranugha Pss
ABS1253	10:00 - 10:05	Dermoscopy in leprosy and its histopathological correlation	Dr Rashmi K Swamy
ABS1256	10:05 - 10:10	Identifying gaps and training needs in postgraduate training in dermatology subspecialties: a survey based qualitative analysis	Dr Bharti Aggarwal
ABS1273	10:10 - 10:15	Comparative study of therapeutic efficacy of microneedling with topical 0.1% tazarotene cream versus microneedling with platelet-rich plasma (prp) in acne scars	Dr Jenny Goyal
ABS1279	10:15 - 10:20	Mortality among patients with immunobullous disesaes in a tertiary care hospital	Dr Jijina K Jejuna
ABS1292	10:20 - 10:25	Clinical profile of sexually transmitted infections in females: a retrospective study	Dr Disha P
ABS1496	10:25 - 10:30	To study the efficacy and safety of fractional co2 laser alone verses fractional co2 laser with topical platelet-rich plasma in the treatment of atrophic acne scars; a split face study	Dr Gopika Missong

10.30 - 11.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1297	10:30 - 10:35	Comparison of efficacy and safety of oral - corticosteroid mini pulse versus oral tofacitinib in stabilization and repigmentation of active vitiligo	Dr Prajakta Waghmare	
ABS1301	10:35 - 10:40	Comparative efficacy of topical methotrexate and topical tazarotene in psoriasis vulgaris	Dr Savi	
ABS1307	10:40 - 10:45	Dermoscopic analysis of patients with and without poor prognostic indicators in alopecia areata a comparative study	Dr Shini	
ABS1315	10:45 - 10:50	Knowledge attitude and practice (kap) regarding various cosmetic dermatological procedures in college students of south west rajasthan.	Dr Mansa Jain	
ABS1316	10:50 - 10:55	Clinico-mycological study of onychomycosis in a tertiary care centre in south-west rajasthan	Dr Akshit Yadav	
ABS1319	10:55 - 11:00	"Unraveling toxic epidermal necrolysis: a retrospective study evaluating etiologies, clinical insights, steroid treatment efficacy, and mortality outcomes using scorten at a tertiary care facility."	Dr Pranjal Marlecha	
ABS1322	11:00 - 11:05	Oral tranexemic acid with modified Kligman regimen versus modified kligmanâ regimen alone in the treatment of melasma:a comparative study	Dr Pooja Mudenur	
ABS1324	11:05 - 11:10	Trichoscopic evaluation of male pattern hair loss	Dr Srihitha Chalasani	
ABS1326	11:10 - 11:15	Clinico-dermoscopic evaluation of skin punch biopsy site wound healing in various dermatoses	Dr Shivangi Arora	
ABS1329	11:15 - 11:20	Double blinded randomized controlled trial to study the re-pigmentation in non- segmental vitiligo lesions using 0.1% tacrolimus, 0.2% tacrolimus, placebo in combination with excimer lamp	Dr Gouri Rp Anand	
ABS1331	11:20 - 11:25	A study of expression of janus kinase in cutaneous lichen planus	Dr Kunal Chanana	
ABS1495	11:25 - 11:30	To study the correlation of clinico-histopathological characteristics and immunohistochemical findings in different types of lichen planus	Dr Sunil Kumar Bishnoi	

11.30 - 12.00 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1336	11:30 - 11:35	Clinico epidemiological profile of lichen planus in children experience from tertiary care centre	Dr R.Suganya	
ABS1349	11:35 - 11:40	Comparative study of the efficacy of microneedling with topical 5-fu v/s i/d 5-fu injection in the treatment of stable vitiligo	Dr Ayush Adarsh	
ABS1350	11:40 - 11:45	Clinical profile of dermatological disorders in neonates	Dr Dronavalli Jahnvi	
ABS1356	11:45 - 11:50	Correlation of vitiligo and thyroid profile in patients attending tertiary care centre	Dr Jisna Joy	
ABS1362	11:50 - 11:55	Comparison of serological response of primary and secondary syphilis to single dose benzathine penicillin g between hiv positive and hiv negative patients a comparative cross-sectional study	Dr Debashis Mishra	
ABS1366	11:55 - 12:00	Clinical profile of hiv positive patients attending sti clinic- an epidemiological synergy	Dr S.Krishnaveni	

14.30 - 15.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS1367	14:30 - 14:35	A split face comparative study of safety and efficacy of intralesional tranexamic acid versus intralesional vitamin c in the treatment of melasma	Dr Thirth Kumar H V
ABS1368	14:35 - 14:40	Resurgence of leprosy: an increase in multibacillary cases and implications for public health and research"	Dr Muske Samskruthi
ABS1370	14:40 - 14:45	Association between varicella zoster virus and atopic dermatitis in childhood: a comparative cross-sectional study.	Dr Adyasa Basa
ABS1375	14:45 - 14:50	Innovative approaches to hyperpigmentation: a comprehensive review of emerging treatments	Dr Ayush Adarsh
ABS1376	14:50 - 14:55	A clinico dermoscopic study of inflammatory dermatoses	Dr Spandana
ABS1380	14:55 - 15:00	Interleukin 17: a key player in acne severity	Dr Carmel Roshny
ABS1388	15:00 - 15:05	Scalp wrinkability test: a new test with sensitivity and specificity analysis for easy diagnosis of scarring alopecias	Dr Atreyo Chakraborty
ABS1422	15:05 - 15:10	Acne scar treatment showdown: fractional co2 laser versus dermaroller	Dr Varshitha S
ABS1424	15:10 - 15:15	Effectiveness, safety and tolerability of trifarotene 0.005% cream versus adapalene 0.1% gel in mild to moderate facial acne: a hospital-based assessorblinded randomized controlled clinical trial.	Dr Surjyamukhi Bhattacharyya
ABS1426	15:15 - 15:20	Autologous noncultured melanocyte-keratinocyte cell transplantation in vitiligo patients	Dr Kriti Jain
ABS1428	15:20 - 15:25	Porokeratosis - cornoid lamellae and beyond!	Dr Sanjanaa Srinivasa

15.30 - 16.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker
ABS1430	15:30 - 15:35	Clinical predictors of severity and course of non-segmental vitiligo: a scoping review	Dr Lipsa Kumari
ABS1431	15:35 - 15:40	An open label pilot study to assess the effectiveness, safety and tolerability of 5% tranexamic acid gel in topical steroid damaged face	Dr Sambit Chatterjee
ABS1432	15:40 - 15:45	Pregnancy and anogenital warts: a randomized clinical trial of liquid nitrogen vs. 70% trichloroacetic acid	Dr Tharanee Galai K R
ABS1435	15:45 - 15:50	An observational study to determine association of severity of acne vulgaris with serum zinc levels using global acne grading system	Dr Pankaj Rao
ABS1437	15:50 - 15:55	Cutaneous manifestations and dermoscopy findings of rickettsial fever in the paediatric age group	Dr Viola Elvia Sequeira
ABS1438	15:55 - 16:00	A study of serum ferritin, vitamin d3 in patients with diffuse hairloss.	Dr Charudasan K
ABS1440	16:00 - 16:05	Clinical relevance of skin biopsy in leprosy at the end of fixed duration who multi drug therapy (mdt): an ambispective observational study	Dr Jyoti Sethi
ABS1450	16:05 - 16:10	A longitudinal follow-up study of patients with alopecia areata on tofacitinib from a tertiary care centre in south india	Dr Kolluri Jhansi Rani
ABS1453	16:10 - 16:15	Comparison of safety and efficacy of oral minoxidil in a dose of 2.5 mg and 5 mg in male aga	Dr Kashish Bublani
ABS1454	16:15 - 16:20	Evaluating the efficacy of a combination of q-switched nd:yag and fractional co2 laser in drug resistant onychomycosis.	Dr Sachin Dhawan
ABS1456	16:20 - 16:25	Comparative study of oral tofacitinib versus oral betamethasone pulse therapy in patients with unstable vitiligo undergoing phototherapy	Dr Manmathee Malekopmath
ABS1494	16:25 - 16:30	Evaluation of the effectiveness of intralesional intravenous immunoglobulin for the treatment of morphea in children	Dr Shreeparna Deb

16.30 - 17.30 : Free Paper - Miscellaneous Themes

ABS No	Time	Topic	Speaker	Chairperson
ABS1458	16:30 - 16:35	An Observational, Comparative Study Of The Efficacy And Safety Comparing 10% Retinol Peel Versus 70% Glycolic Acid Peel In The Treatment Of Acanthosis Nigricans.	Dr Cherukupalli Ananth	
ABS1465	16:35 - 16:40	Comparison Of Efficacy And Safety Of Intralesional Bleomycin Versus Intralesional Vitamin D3 In Palmoplantar And Periungual Warts: A Randomized Control Trial	Dr Prajnajit Tripathy	
ABS1467	16:40 - 16:45	An Observational Study To Collect Data On The Effectiveness And Side Effect Profile Of Tofacitinib In Pediatric And Adolescent Patients Of Alopecia Areata.	Dr Srushti Zatakia	
ABS1469	16:45 - 16:50	Ultrasound Liver Elastography For The Detection Of Liver Fibrosis In Patients With Psoriasis: A Cross-sectional Study.	Dr Shivani	
ABS1472	16:50 - 16:55	Clinical Characteristics And Cutaneous Sequelae Of Discoid Lupus Erythematosus	Dr Newshree Rout	
ABS1475	16:55 - 17:00	An Exploration Of The Triggers Of Early-onset Androgenetic Alopecia	Dr Divya Aneela K	
ABS1479	17:00 - 17:05	Antibiotic Resistance Patterns In Hansen Disease And Its Association With Lepra Reactions: A Prospective Single-center Study	Dr Smriti Sharma	
ABS1481	17:05 - 17:10	Living With Melasma: The Impact On Quality Of Life	Dr Tejaswini M	
ABS1482	17:10 - 17:15	Burden And Pattern Of Inpatient Dermatology Consultation Requests At A Tertiary Care Hospital	Dr Sabha Mushtaq	
ABS1485	17:15 - 17:20	Beyond The Surface - A Comprehensive Case Series On Extragenital Lichen Sclerosus	Dr Cinda S Ukken	
ABS1490	17:20 - 17:25	"Immunobullous Disorders In Children- A Closer Look At A Growing Concern"	Dr Soniya Shony	
ABS1492	17:25 - 17:30	Beyond The Surface: Understanding Melasma With Dermoscopy	Dr Jiby V Benny	

09.00 - 09.30 : Psoriasis (Sponsored by Boehringer Ingelheim)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Psoriasis	09:00 - 09:15	15 mins	Psychological burden of Psoriasis – An Approach	Prof. Dr Menno Alexander de Rie	Dr Sankalp Awasthi
	09:15 - 09:30	15 mins	Indian GPP Consensus – Diagnosis and Management	Dr Sunil Dogra	Dr Manju Lata verma

09.30 - 10.00 : Plenary- Dr Luca Borradori - Bullous pemphigoid: practical advances and pitfalls in management

Chairperson - Dr Uma Shankar Agarwal, Dr Sunil Dogra

10.00 - 10.30 : **Plenary- Dr Jorge Ocampo Candiani (Mexico) -** Artificial intelligence and machine learning in Dermatology

Chairperson – Dr Dinesh Mathur, **Dr Asit Mittal**

10.30 - 11.30 : What is new?

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	What's new in Cosmeceuticals	Dr Vishalakshi Viswnath	
	10:45 - 11:00	15 mins	Newer and Emerging STIs	Dr Ravi Vaderudu	
What is new?	11:00 – 11:15	15 mins	Innovations in hair restoration	Dr Kavish Chauhan	Dr Sujit Shanshanwal Dr Abhishek Bhardwaj
	11:15 – 11:30	15 mins	Predicting a less itchy future – Newer therapies in pipe line for itch	Dr Sonia Staneder (Virtual)	

11.30 - 12.30 : Aesthetic Dermatology

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Unravelling Epigenetics : Reverse clinical signs of aging from innovation to clinical practice	Prof Hassan Galadari	
	11:45 – 12:00	15 mins	Automation and Robotics in Hair Transplantation	Dr Kuldeep Saxena	
Aesthetic	11:00 – 12:15	15 mins	Thread lifting, basics and what is new	Dr Sidhi Tiwari	Dr S Pradeep Nair Dr Manish Kumar Sethiya
Dermatology	12:15 – 12:27	12 mins	Newer chemical peels in acne, experience in Indian skin	Dr Surabhi Dayal	Dr Deepak Sharma

13.00 : Valedictory

13.30 Onwards: LUNCH

09.00 - 09.30 : Potpourri

;	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
F	Potpourri	09:00 – 09:15	15 mins	How to convert thesis to publication	Dr Bhushan Madke	Dr Sanchita karmakar Dr Shweta Saraswat
		09:15 – 09:30	15 mins	Basic principles and laser tissue interaction in laser hair reduction	Dr Rutva Nilesh Amlani	Di Criweta Garaswat

10.30 - 11.30 : Genital Dermatoses (Non STIs)

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	Male Genital Lichen Sclerosus – aetiopathogeneis, diagnosis and treatment	Dr Christopher Bunker	
Genital dermatoses	10:45 – 11:00	15 mins	"Three ring vulvoscopy" – A novel approach to Vulvar diseases	Dr Ranjana Desai	Dr Bhagirath Singh Rathod Dr K Venkatachalam Dr Mukesh Saini
(Non STIs)	11:00 – 11:30	30 mins	Case based Panel discussion on female genital dermatoses	Moderator – Dr Dhanshree Bhide Panelists— Dr Rashmi Mahajan Dr Sujata SenGupta Dr Nisha Chaturvedi Dr Mamtha G Dr Nina Madnani	
			Q&A		

11.30 - 12.30 : Cleansers and Moisutrisers

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Cleansers for Dermatologists: The new perspective	Dr Mukta Sachdev	
Cleansers and Moisutrisers	11:45 – 12:25	40 mins	Panel discussion – Moisturisers. When , where , how ?	Moderator – Dr Neena Khanaa Panelists - Dr Ram Gulati Dr Rajesh Datt Mehta Dr Dimple Chopra Dr Sanjay Agarwal Dr Rajyalaxmi K	Dr Birendra kumar Singh Dr Brijesh Agarwal Dr Rohit Katariya
			Q&A		

09.00 - 09.30 : Laser & Lights

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Laser & Lights	09:00 - 09:15	15 mins	Mixed Fractional laser technology – Is it the new gold standard & non aesthetic indication of fractional lasers	Dr Sachin Dhawan	Dr Chandraprakash chouhan
	09:15 - 09:30	15 mins	Excimer Light Therapy in Dermatology	Dr Rajiv Ranjan Thakur	Dr Hema Malini Narsingham

10.30 - 11.30 : Geriatric Dermatology

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:45	15 mins	Concept of Immunosenescence and its relevance to geriatric dermatoses	Dr Soumya Panda	
Geriatric dermatology	10:45 – 11:25	40 mins	Panel discussion – Interesting cases from geriatric dermatology clinic	Moderator - Dr Pascal Dsouza Panelists - Dr Soumya Panda Dr Jacob Thomas Dr Prabhakar Sangolli Dr Punam De Dr Binodini Behera Dr Khushboo Gupta	Dr Anuradha Priya dharsini Dr Ramchandra Darak Dr Dilip Kachawa

11.30 - 12.30 : Potpourri

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Sports related Dermatoses (Non infectious)	Dr K.D. Barman	
	11:45 – 12:00	15 mins	Desert Dermatoses	Dr Suchibrata Das	
Potpourri	12:00 – 12:15	15 mins	Post Kala azar dermal leishmaniasis	Dr Nilay Kanti	Dr Pankaj Rao Dr Sandeep Pachar
	12:15 – 12:30	15 mins	'Alopecia areata 2024 update'	Dr Khaled Salem Al Nuaimi	Dr Manobalan K

09.00 - 09.30 : Infection & Infestation

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
Infection & Infestation	09:00 – 09:15	15 mins	Reactions in leprosy – Continued challenges in management	Dr V.V. Pai	Dr Ram Awatar Bumb Dr Ravindra Abusariya
mestation	09:15 - 09:30	15 mins	Role of Demodex in Dermatological disorders	Dr Shekhar Pradhan	Dr Binodini Behera

10.30 - 11.30 : **SIG Leprosy**

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:40	10 mins	Newer pulse regimen: the future of leprosy management	Dr Hemanta Kumar Kar	
	10:40 – 10:50	10 mins	Priorities of Indian leprosy and role of IADVL	Dr P N Rao	
SIG Leprosy	10:50 – 11:00	10 mins	Mycobacterium Lepromatoses: clinical and epidemiological significance	Dr Tarun Narang	Prof Somenath Sarkar Dr Mala Bhalla
	11:00 – 11:30	30 mins	Panel discussion : Practical aspects on leprosy management: case based	Moderator: Dr Swetalina Pradhan Panelist: Dr Sujay Suneetha Dr Swastika Suvirya Dr Sunil Kumar Gupta Dr Reetu Agarwal Dr Arpita Nibedita Rout Dr Ak Jaiswal	Dr Rajiv Kaura

11.30 - 12.30 : **Photography**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	11:30 – 11:45	15 mins	Photography in dermatology : Clinical photography from presentation to publication	Dr Kingshuk Chatterjee	
Photography	11:45 – 12:25	40 mins	Panel discussion - A to Z of clinical photography	Moderator - Dr Harsh Tahiliani Panelists- Dr Vinu Priya S Dr Kingshuk Chatterjee	Dr Saroj Purohit Dr Soma Shekhar Dr Nithiya Ranjan

08.00 - 09.30 : Award Paper

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	08:00 - 08:07	7+1 mins	Looking beyond Skin deep: can nail changes predict the presence of pulmonary hypertension in patients of Psoriasis?	Dr Sharang Gupta	
	08:08 - 08:15	7+1 mins	Serum Interleukin-6 as a biomarker for development of Erythema nodosum leprosum among patients with Hansenâ disease	Dr Meghdeepa Sengupta	
	08:16 - 08:23	7+1 mins	Discovery of a novel and highly selective JAK3 inhibitor as a potent hair growth promoter	Dr Neha Taneja	
	08:24 - 08:31	7+1 mins	Clinicodermoscopy and Histopathological Associations in various poles of Hansenâ disease : A cross sectional study	Dr Debadeepta Dey	Dr Akshay Jain Dr Vijay Paliwal
Award Paper	08:32 - 08:39	7+1 mins	A randomized study to evaluate the efficacy and adverse effects of oral Tofacitinib VS oral Methotrexate (MTX) VS Intramuscular (IM) MTX in moderate to severe Palmoplantar Psoriasis	Dr Ananditha Kopparthy	
	08:40 - 08:47	7+1 mins	Optimizing Outcomes in Skin of Color: Using Low-Fluence Q- Switched Nd:Yag Laser to Prevent Post-Inflammatory Hyperpigmentation Before Ablative Procedures in Acne Scar Revision	Dr Shivani Sharma	
	08:48 - 08:55	7+1 mins	Role of skin prick test in Chronic Idiopathic Urticaria in a tertiary hospital	Dr I. Soumiya Amirdambigai	
	08:56 - 09:03	7+1 mins	A Comparative Study of Steroids alone versus Steroids plus MIP vaccine in Erythema Nodosum Leprosum patients.	Dr Mahima Soni	

08.00 - 09.30 : Award Paper

Sessi	ion	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
		09:04 – 09:11	7+1 mins	Clinicopathological features and Colorimetric staining analysis using open-source software in patients with Lichen Planus Pigmentosus in a tertiary care hospital: A Cross-sectional study.	Dr Youvalakshmi. S	Dr Akshay Jain
Award F		09:12 - 09:19	7+1 mins	Estimation of interleukin-36γ level in psoriasis an analytical cross- sectional study	Dr Namrata R Carol	
Award Paper	09:20 - 09:27	7+1 mins	Serum levels of vascular endothelial growth factor (VEGF) and interleukin 6 levels in diffuse systemic sclerosis and their correlation with cutaneous sclerosis and nail fold dermoscopy changes	Dr Eunice Rajkumar Wellington	Dr Vijay Paliwal	
	09:28 - 09:35	7+1 mins	A randomized controlled trial of the effect of cosmetic camouflage on quality of life and patient perceived stigma in patients with predominantly acrofacial vitiligo	Dr Shivangi Garg		

10.30 - 11.30 : **Award Paper**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	10:30 – 10:37	7+1 mins	An observational-phase clinical trial for intralesional radiofrequency ablation in the treatment of vascular malformations	Dr Ayush Jain	Dr Manisha Balai Dr Kapil Vyas
	10:38 – 10:45	7+1 mins	Whole-body and targeted narrowband ultraviolet B phototherapy effectively stabilize acral vitiligo with negligible repigmentation beyond wrists and ankles: results from a split-body randomized controlled trial	Dr Anish Thind	
	10:46 – 10:53	7+1 mins	Clinical and immunological predictors of early relapse in patients with pemphigus treated with rituximab: A prospective cohort study	Dr Rhea Ahuja	
	10:54 – 11:01	7+1 mins	Enhancing dermatological diagnosis with artificial intelligence: a comparative study of chatgpt-4 and google lens	Dr Praveenraj T	
Award Paper	11:02 – 11:09	7+1 mins	Keratinocyte apoptosis by caspase – 3 immunostaining in histopathology as a marker of activity in cutaneous lupus erythematosus (CLE) in skin of color: an observational study.	Dr Subhojit Ray	
	11:10 – 11:17	7+1 mins	A study on dermoscopy and quality of life of mycosis fungoides and comparison of dermoscopy of early mycosis fungoides with plaque psoriasis and discoid eczema.	Dr Surya Mary Mathew	
	11:18 – 11:25	7+1 mins	Human papilloma virus genotyping in men who have sex with men at genital and extragenital sites: are the current vaccines relevant?	Dr Anshuman Dash	

11.30 - 13.00 : **Award Paper**

。在1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年,1915年						
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists		
	11:25 – 11:33	7+1 mins	A pilot study to standardise the magnetic resonance imaging findings in peripheral nerve involvement caused by Hansena disease with or without neuritis	Dr Dipra Biswas		
	11:34 – 11:41	7+1 mins	Assessing epidemiological, biochemical and treatment responses in hidradenitis suppurativa: A prospective interventional study.	Dr Dhriti		
	11:42 – 11:49	7+1 mins	Rituximab in Pemphigus: A Study from Southern Rajasthan	Dr Shaurya Sahani		
	11:50 – 11:57	7+1 mins	A cross-sectional descriptive study to evaluate extracutaneous and systemic involvement in children and adults with inherited epidermolysis bullosa	Dr Ritu Sharma		
Award Paper	11:58 – 12:05	7+1 mins	Evaluating atherogenic index as predictor of carotid intima thickness in psoriatic patients	Dr Basavarajeshwari Police Patil		
	12:06 – 12:13	7+1 mins	Immune and Clinical Predictors of Chronic Erythema Nodosum	Dr Kriti Jain		
	12:14 – 12:21	7+1 mins	Histological Insights into Individual Atrophic Acne Scars: A cross- sectional study in Indian Patients	Dr Abhinav Bansal		

11.30- 13.00 : **Award Paper**

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	
	12:22 – 12:29	7+1 mins	Evaluating the effectiveness of Fractional CO2 laser versus Microneedling Radiofrequency and their combination with Epidermal Growth Factor in treating acne scars.	Dr Divya Ravali Bandaru	
Award Paper	12:30 – 12:37	7+1 mins	A randomized comparative trial of oral isotretinoin vs oral contraceptive containing ethinyl estradiol and drosperinone in the treatment of adult acne in female.	Dr Pranjal Gupta	
, mai a 1 apo	12:38 – 12:45	7+1 mins	Correlation of Growth Differentiation Factor 15 and Hemato- Biochemical Profile with Disease Severity in Patients of Melasma: A Pioneering Analytical Cross-Sectional Study	Dr Neeharika Verma	
	12:46 – 12:53	7+1 mins	Colours of Resilience: A Comprehensive Analysis of Clinical Tapestry, and Systemic Symphony in children"	Dr Viola Elvia Sequeira	